thematty 80+ Bronze Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 924 Reaksiyon skoru 460 7 Ekim 2022 #1 dostlar selam. ethernet kablosunu taktım ama çalışmadı. bunun için de driver gerekiyor mu? (vatan pc)
dostlar selam. ethernet kablosunu taktım ama çalışmadı. bunun için de driver gerekiyor mu? (vatan pc)
Yusufx 80+ Gold Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 7,218 Reaksiyon skoru 4,211 7 Ekim 2022 #2 thematty yazmış: dostlar selam. ethernet kablosunu taktım ama çalışmadı. bunun için de driver gerekiyor mu? (vatan pc) Devamı için tıklayın... Aygıt yönetecisi ethernetin driveri güncel mi kontrol et.
thematty yazmış: dostlar selam. ethernet kablosunu taktım ama çalışmadı. bunun için de driver gerekiyor mu? (vatan pc) Devamı için tıklayın... Aygıt yönetecisi ethernetin driveri güncel mi kontrol et.
thematty 80+ Bronze Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 924 Reaksiyon skoru 460 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 YusufGame yazmış: Aygıt yönetecisi ethernetin driveri güncel mi kontrol et. Devamı için tıklayın... hocam pc yi yeni kurdum, freedostu
YusufGame yazmış: Aygıt yönetecisi ethernetin driveri güncel mi kontrol et. Devamı için tıklayın... hocam pc yi yeni kurdum, freedostu