xampp ile sql verilerini açmak

Elmeryy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
949
mysql ye databaseleri oluşturup sql dosyalarını attım kaydettim sonra xampp klasöründe değişmesi gereken dosyaları değiştirp control paneli açtım myqsl ve apache yi açık hale getirdim fakat apache de admine tıkladığımda şu hatayı aldım (bale databasenin adı
Ekran Görüntüsü (72).png

Merhabalar,

Kullandığınız yazılımda 'bale' isimli bir database bağlantısı tanımı bulunuyor ancak MySql tarafında bu database'i bulamadığını belirtiyor.

PhpMyAdmin tarafında ekli olan database'leri kontrol etmeniz sizin için iyi olacaktır. Muhtemelen farklı bir isimde eklenmiş yada eklenmemiş olabilir.

İyi forumlar.

Merhabalar,

Kullandığınız yazılımda 'bale' isimli bir database bağlantısı tanımı bulunuyor ancak MySql tarafında bu database'i bulamadığını belirtiyor.

PhpMyAdmin tarafında ekli olan database'leri kontrol etmeniz sizin için iyi olacaktır. Muhtemelen farklı bir isimde eklenmiş yada eklenmemiş olabilir.

İyi forumlar.
merhaba phpmyadmin üzerinden database açtım fakat içine sql leri attıktan sonra kaydedemedim

Merhabalar,

Hata alıyorsanız burada bizimle paylaşabilir misiniz ? Duruma göre yönlendirmek isteriz.

İyi forumlar.
hocam hata yok kaydetme tuşunu bulamadım :D database den çıkınca da içine attığım sql dosyaları puf kayboluyor

hocam hata yok kaydetme tuşunu bulamadım :D database den çıkınca da içine attığım sql dosyaları puf kayboluyor
Merhabalar,

İmport sayfasının ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz ? Sürümden kaynaklı farklılık olabilir, yanlış yönlendirmek istemeyiz.

İyi forumlar.

Merhabalar,

İmport sayfasının ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz ? Sürümden kaynaklı farklılık olabilir, yanlış yönlendirmek istemeyiz.

İyi forumlar.
programlar kapalıydı açıp hemen paylaşıyorum

xampp yönetici olarak açıp kutuları tikledin mi

1665320940696.png

bu attığım sql burda kalmıyor bale databaseden çıkınca kayboluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xampp yönetici olarak açıp kutuları tikledin mi
evet

Merhabalar,

SQL sorgusu içerisinde "CREATE DATABASE Bale;" var mı kontrol edebilir misin ? Bir de "Git" butonuna basarak bu SQL sorgusunu run edebilir ve import ettirebilirsin.

İyi forumlar.
teşekkür ederim son bir sorum daha olacaktı
1665321510422.png

bu hata neyden kaynaklı sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,962
Üyeler
187,910
Son üye