Çözüldü✓ Gamepad İle Fps Oyunları Oynanır Mı?

Lunchx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
834
Merhaba bilgisayarıma klavye yerine bir gamepad almak gibi bir düşüncem var şuanda beni bir süre idare edecek bir klavyem var sorum lu ki örnek olarak fortnite metro gibi fps ve hikayeli oyunları rahatlık ile oynayabilir miyim.
Alır isem Playstation 4 kontrolcüsünü alacağım şimdiden yardımcı olan kişilere teşekkür ederim.

Alışman gerekiyor ben baya zorlanıyorum fps oyunları oynarken ama alışıncada çok eğlenceli oluyor.

Alışman gerekiyor ben baya zorlanıyorum fps oyunları oynarken ama alışıncada çok eğlenceli oluyor.
Hocam bundan önce açılan konulara baktım oynanmaz vesaire dendi emin olmak için yeni konu açtım cevap için teşekkür ederim biraz daha öneri alacağım.

Youtube üzerinde gamepad ile fortnite oynayan birini görmüştüm mükemmel oynuyordu ama uzmanlaşma süreci mouse a göre çok daha zor olmalı. Oynanmaz diye bir şey yok oynanır ama işin çok zor.

Hocam online oyunları 30 yılını vermiș profosyenel değilsen zorlanırsın ama hikayeli oyunlar da bi alıșınca misss.Ölürüm ölürüm.

Youtube üzerinde gamepad ile fortnite oynayan birini görmüştüm mükemmel oynuyordu ama uzmanlaşma süreci mouse a göre çok daha zor olmalı. Oynanmaz diye bir şey yok oynanır ama işin çok zor.
Peki hocam yani valorant gibi desteği olmayan oyunlarda oynanır mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam online oyunları 30 yılını vermiș profosyenel değilsen zorlanırsın ama hikayeli oyunlar da bi alıșınca misss.Ölürüm ölürüm.
Metro exodis oynamayı düşünüyorum birde fortnite falan zaten daha çok araç simülasyon oyunları oynuyorum.

Peki hocam yani valorant gibi desteği olmayan oyunlarda oynanır mı ?

Metro exodis oynamayı düşünüyorum birde fortnite falan zaten daha çok araç simülasyon oyunları oynuyorum.
Valorant oynarsın Xpadder ile falan ama gram zevk almazsın.Kalkıșma bile.Metro oynarsın Forrnite bence oynanmaz ama dene istersen.Dediğim gibi online pek iyi olmuyor.Simülasyon ile ilgili bilgim yok.Tp de Kolla Ets 2 nin eğlenceli olduğunu söyleyen bir arkadaș vardı onu da dene istersen.

Valorant oynarsın Xpadder ile falan ama gram zevk almazsın.Kalkıșma bile.Metro oynarsın Forrnite bence oynanmaz ama dene istersen.Dediğim gibi online pek iyi olmuyor.Simülasyon ile ilgili bilgim yok.Tp de Kolla Ets 2 nin eğlenceli olduğunu söyleyen bir arkadaș vardı onu da dene istersen.
Hocam direksiyon seti olduğu için gamepad ile oynamam yani boşuna almış olmak istemiyorum almışken kullanayım diye.

Hocam direksiyon seti olduğu için gamepad ile oynamam yani boşuna almış olmak istemiyorum almışken kullanayım diye.
Hocam al bence hikayeli oyunların olmazsa olmazı.Yata yata oynarsın.Hangi modeli alıyorsun bu arada?

Hocam al bence hikayeli oyunların olmazsa olmazı.Yata yata oynarsın.Hangi modeli alıyorsun bu arada?
Ps 4

Yani ilerideki zaman rdr 2 alırım belki sarar gibi

Evet ileride para bulur isem alırım😂

Alıcağım o zaman şuanlık fortnite vesaire oynamayı deneyeceğim herkese teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Ps 4

Yani ilerideki zaman rdr 2 alırım belki sarar gibi
Bu arada Ds4 tak çalıștır olmuyor göz önünde bulunduruyorsun değil mi onları?

Geri