Kürşat Arslan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,681
Tek mouse geldi. 2 tane daha bekliyorum.
İyi anlamda mı dediniz kötü anlamda mı ?Klavyeleri görünce şuan sadece 3389 sensörlü mouse almadığıma çok pişman oldum valla. ( %60 klavye ben de olduğu için ) O mouse nasıldır allah bilir.
Mouse nasıl kanka. 3360 sensör olan mouse mu acaba ?Alıntıyı görüntüle
Tek mouse geldi. 2 tane daha bekliyorum.
İyi anlamda hocam. En azından benim elimde ki klavye kötü olsada birbirlerine benziyor diye kendimi avutuyorum.İyi anlamda mı dediniz kötü anlamda mı ?
Mouselerin Viper Mini ile eşdeğer olduğunu söyleyenler vardı. Ben de mouse almadığım için biraz pişmanlık duyuyorum gibiMouse nasıl kanka. 3360 sensör olan mouse mu acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyi anlamda hocam. En azından benim elimde ki klavye kötü olsada birbirlerine benziyor diye kendimi avutuyorum.Ama şuan ciddi manada mouse ihtiyacım var. 100-200 TL olan mouseları valorantta kullanamıyorum. O yüzden umarım mouse sensörü tatmin eder beni :/
Alman alfabesinde ü harfi var.O değilde klavyeler Türkçe. Almanca İngilizce falan değil o ne alaka? ğ ü gibi harfler var
Ben iki tane aldım. Biri s diğeri m olanı. Ben 3389 sensörlü olanı görmedim açıkcası. Görsem kaçırmazdım sanırımMouselerin Viper Mini ile eşdeğer olduğunu söyleyenler vardı. Ben de mouse almadığım için biraz pişmanlık duyuyorum gibi![]()
Kutuda yoktu hocam ondan dedim teşekkür ederim.Mouselerin Viper Mini ile eşdeğer olduğunu söyleyenler vardı. Ben de mouse almadığım için biraz pişmanlık duyuyorum gibi
Alman alfabesinde ü harfi var.
Bu arada amazon tarafından onaylanmış. Mavi tikli bir yorum var. Beyaz mouse 6-7 aylık kullanımda bozuluyormuş. Tutukluluk yapıyor ve bağlantı kopması yaşanıyormuş. Gerçi 100 TL ye aldım. 7 ay gene iyidir yaniMouselerin Viper Mini ile eşdeğer olduğunu söyleyenler vardı. Ben de mouse almadığım için biraz pişmanlık duyuyorum gibi
Alman alfabesinde ü harfi var.
Mira S hepsi.Mouse nasıl kanka. 3360 sensör olan mouse mu acaba ?
İyi anlamda hocam. En azından benim elimde ki klavye kötü olsada birbirlerine benziyor diye kendimi avutuyorum.Ama şuan ciddi manada mouse ihtiyacım var. 100-200 TL olan mouseları valorantta kullanamıyorum. O yüzden umarım mouse sensörü tatmin eder beni :/
Anladım hocam kullanmak için mi aldınız satmak için mi. Kutu ürün fotoğrafı atabilirsiniz istersenizMira S hepsi.
Dediğiniz gibi 100 tl, 6-7 ay güzel bir şekilde sizi idare ederse ve switch tepkimesi falan sizi memnun ederse çok iyi.Bu arada amazon tarafından onaylanmış. Mavi tikli bir yorum var. Beyaz mouse 6-7 aylık kullanımda bozuluyormuş. Tutukluluk yapıyor ve bağlantı kopması yaşanıyormuş. Gerçi 100 TL ye aldım. 7 ay gene iyidir yani![]()