❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
IMG_20221022_104443.jpg

Tek mouse geldi. 2 tane daha bekliyorum.

Sizinkiler şimdi geldiyse bizimkiler Allah bilir ne zaman gelecek oy guzummm ismi güzel klavye guzuum

Alıntıyı görüntüle
Tek mouse geldi. 2 tane daha bekliyorum.
Mouse nasıl kanka. 3360 sensör olan mouse mu acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi anlamda mı dediniz kötü anlamda mı ?
İyi anlamda hocam. En azından benim elimde ki klavye kötü olsada birbirlerine benziyor diye kendimi avutuyorum. :D Ama şuan ciddi manada mouse ihtiyacım var. 100-200 TL olan mouseları valorantta kullanamıyorum. O yüzden umarım mouse sensörü tatmin eder beni :/

O değilde klavyeler Türkçe. Almanca İngilizce falan değil o ne alaka? ğ ü gibi harfler var

İyi anlamda hocam. En azından benim elimde ki klavye kötü olsada birbirlerine benziyor diye kendimi avutuyorum. :D Ama şuan ciddi manada mouse ihtiyacım var. 100-200 TL olan mouseları valorantta kullanamıyorum. O yüzden umarım mouse sensörü tatmin eder beni :/
Mouselerin Viper Mini ile eşdeğer olduğunu söyleyenler vardı. Ben de mouse almadığım için biraz pişmanlık duyuyorum gibi :D

O değilde klavyeler Türkçe. Almanca İngilizce falan değil o ne alaka? ğ ü gibi harfler var
Alman alfabesinde ü harfi var.

Mouselerin Viper Mini ile eşdeğer olduğunu söyleyenler vardı. Ben de mouse almadığım için biraz pişmanlık duyuyorum gibi :D
Ben iki tane aldım. Biri s diğeri m olanı. Ben 3389 sensörlü olanı görmedim açıkcası. Görsem kaçırmazdım sanırım

Alman alfabesinde ü harfi var.
Bu arada amazon tarafından onaylanmış. Mavi tikli bir yorum var. Beyaz mouse 6-7 aylık kullanımda bozuluyormuş. Tutukluluk yapıyor ve bağlantı kopması yaşanıyormuş. Gerçi 100 TL ye aldım. 7 ay gene iyidir yani :D

Mira S hepsi.

Bu arada amazon tarafından onaylanmış. Mavi tikli bir yorum var. Beyaz mouse 6-7 aylık kullanımda bozuluyormuş. Tutukluluk yapıyor ve bağlantı kopması yaşanıyormuş. Gerçi 100 TL ye aldım. 7 ay gene iyidir yani :D
Dediğiniz gibi 100 tl, 6-7 ay güzel bir şekilde sizi idare ederse ve switch tepkimesi falan sizi memnun ederse çok iyi.

Sirius - M 16.000dpi olan modeller 3389 sensördü , 12.000 dpi olanlar 3360 sensördü. Keşke beyaz klavye alabilseydim çok güzel gözüküyor. Herkese hayırlı olsun aldığı ürünler , güzel günlerde kullanın . Konu sahibine ekstra teşekkürler sayesinde bu ürünlere sahip oluyoruz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,024
Üyeler
185,212
Son üye
acatchynick
Geri