Ps5 mi pc mi. Acil yardım lazım

Kendin toplarsan çok vaktini alıyor hazır almadığıma pişmanım

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
herkes pc ps oyunlari pahali demiş bende PC’de var ps te var ps magazında u4 kadar hepsını bedavaya oynadım aylık 30 tl psplus var ayrıcı CD oyun 2 el alıp sattığın zaman PC’den çok çok daha kullanışlı oluyor ama valorant cs oynuyorsan tatbiki pc ama hikayeli oyun dıyorsan ps çok daha tatli uzanıp kulaklığı takıp o kolun verdiği hissiyat bence saatlerce pc başında geçirmekten çok daha mantıklı ben ps aldığım günden belli pc de hikayelı oyun oynamadım

PlayStation alıp 4-5 ay oynadıktan sonra neden PC almadım diye pişman olan ben... Sonradan PlayStation satıp hazır sistem aldım. Kesinlikle PC

Ps de oyunları online oynamak için de ayrı para veriyorsun ona göre.

Arkadaşlar acil yardım lazım
PC diyorsanız hangi PC yi almalıyım
Hocam bence PC gidip PS4 Pro almistim bir akilsizlik edip pisman olup degistirdim geri hem oyunlar cok para hem böyle saderce oyun insani SIKIYOR PC en mantiklisi ve oyunlar PS platformuna göre cok daha az bir miktar ayrica PC gibi 2 3 saat durmadan oyun oynar iseniz cok fazla isiniyordu bende olan PS4 pro. PC alip gamepad alin ve rahatiniza bakin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk liseye geçicem ve hayatımda hiç PC veya konsolun olmadı o nedenle oyunları bilmiyorum
Pc okul hayatında lazım oluyor. Madem pc yok sende , pc al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc okul hayatında lazım oluyor. Madem pc yok sende , pc al
Konu sene başının konusuymuş nerden çıktı bu şimdi

Kesinlikle PC almanı öneririm. Tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsin. Kaldı ki PS Exc oyunları da artık PC ye geliyor.

Bilgili sayar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,813
Üyeler
189,729
Son üye
espadad
Geri