AlperenMte
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 144
3060ti ile nasıl ikili olur peki yoksa daha yüksek bir işlemcimi almalıyımtabii ki değer.
3060ti ile nasıl ikili olur peki yoksa daha yüksek bir işlemcimi almalıyımtabii ki değer.
Bütçen varsa kesinlikle almalısın3060ti ile nasıl ikili olur peki yoksa daha yüksek bir işlemcimi almalıyım
Yeterli olur 3060ti ye.3060ti ile nasıl ikili olur peki yoksa daha yüksek bir işlemcimi almalıyım
sipariş verioyrum knk o zmanBütçen varsa kesinlikle almalısınsipar
Ver knka paran varsa daha bu fiyata zor gelirsipariş verioyrum knk o zman
Daha yuksek bi islemci o gpu ya fazla gelir bu en fp si3060ti ile nasıl ikili olur peki yoksa daha yüksek bir işlemcimi almalıyım
knk bu yurt dışından geliyor ya garanti fln sıkıntılı gelme ihitmali nedir nasıl oluyorVer knka paran varsa daha bu fiyata zor gelir
Arkasında dev Amazon' gibi firma var kaldı ki işlemcinin bozulma olasılığı çok çok düşük ihtimalknk bu yurt dışından geliyor ya garanti fln sıkıntılı gelme ihitmali nedir nasıl oluyor
tamamdır knk verdiim sipariş şimdi ban uygun 3060ti bul msi yada asus olsun lsdfjkghndfjklhnArkasında dev Amazon' gibi firma var kaldı ki işlemcinin bozulma olasılığı çok çok düşük ihtimal
Onu ikinci el bak bencetamamdır knk verdiim sipariş şimdi ban uygun 3060ti bul msi yada asus olsun lsdfjkghndfjklhn
Ilk 1 ay iade ediliyor ondan sonra ne oluyor bilmiyorum musteri hizmetlerine bir sor istersenknk bu yurt dışından geliyor ya garanti fln sıkıntılı gelme ihitmali nedir nasıl oluyor
Arıza durumunda Amazona gönderiyorsun onlar gereğini yapıyor iadelik sıkıntı olacağını zannetmiyorum dediğim gibi işlemci en nadir bozulan parçadırIlk 1 ay iade ediliyor ondan sonra ne oluyor bilmiyorum musteri hizmetlerine bir sor istersen
verdim knk sipariş bakıcaz artık gelinceIlk 1 ay iade ediliyor ondan sonra ne oluyor bilmiyorum musteri hizmetlerine bir sor istersen