Ben de bunu merak ediyorum, çünkü artık kampanyaya ait bilgiyi sitede hiçbir yerde göremedim. Ama devam ediyorsa oyunu alacaklar için hala iyi fiyata geliyor işlemci.2.9k ya satılanın yanında uncharted yok mu?
yanılmıyorsam diğer sitelerde de sanırım oyun hediyesi var fakat yazılmamış gündüz diğer konuda biri böyle yazmıştı mail atıp 2820tlye almıştı işlemciyi. diğer sitelere mail atın veya canlı destekle görüşün oyun hediyesi varmı diye teyit ederek satın alın incehesabada sorun tabiBen de bunu merak ediyorum, çünkü artık kampanyaya ait bilgiyi sitede hiçbir yerde göremedim. Ama devam ediyorsa oyunu alacaklar için hala iyi fiyata geliyor işlemci.
Emin olamadım, göndermeyip uğraştıran da çok satıcı olmuş o yüzden net bir cevap almadan da satın almak istemedim. Ulaşıp öğrenebilen olursa haber verirse sevinirim.yanılmıyorsam diğer sitelerde de sanırım oyun hediyesi var fakat yazılmamış gündüz diğer konuda biri böyle yazmıştı mail atıp 2820tlye almıştı işlemciyi. diğer sitelere mail atın veya canlı destekle görüşün oyun hediyesi varmı diye teyit ederek satın alın incehesabada sorun tabi
Zaman, adet sınırı ve istediği zaman satıcının sonlandırma hakkı olabiliyor bu tarz kampanyalarda, genellikle küçük puntolarla bir yerlere sıkıştırılmış şekildeBuradan bakabilirsiniz
Vatan incehesap itopya Hepsiburada sinerji gaming.gen sitelerinde geçerli