Garip telekom telesekreteri (15 temmuz içerir)

Faruk1986

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,960
Kutuyu yeni bağladılar açılmayınca sık sık aramaya başladım en sonunda bu millet 15 temmuzda tank durdurdu sen daha internete sabredemiyorsun dedi. Bunun böyle deme hakkı var mı anlamadım. Kardeşim para verip hizmet alıyoruz bu konunun 15 temmuz ile ne alakası var? Sadece adamın isminin Ahmet olduğunu biliyorum. Şikayet edilebilir mi?
Edit: Elhamdülillah kutu halloldu sıkıntı yok.

Son düzenleme:
patladım buna. eğer gerçekse ve ses kaydın yoksa bir şey yapabilmen zor bu arada.

öbdafdshsdf patladım ya çok saçma bi tepki vermiş haklısın ama kanıt sunman gerekir

Sen de ona; Bu millet 15 Temmuz'da tank durdurdu siz daha bi interneti açamıyorsunuz deseydin :trpeepo:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısın da hiç beklemiyordum ya. Karşıdan alınan ses kaydı ile işlem yapılamaz mı?
O ses kayıtlarının gerçekten alınıp alınmadığından bile emin değilim ben

Direk şikayet et hem Türk Telekom u hemde o kişiyi sana bedava internet bağlarlar belki şaka bir yana türk Telekom u ara önce durumu anlat sizi ve o kişiyi şikayet edeceğim de

Kutuyu yeni bağladılar açılmayınca sık sık aramaya başladım en sonunda bu millet 15 temmuzda tank durdurdu sen daha internete sabredemiyorsun dedi. Bunun böyle deme hakkı var mı anlamadım. Kardeşim para verip hizmet alıyoruz bu konunun 15 temmuz ile ne alakası var? Sadece adamın isminin Ahmet olduğunu biliyorum. Şikayet edilebilir mi?
Kötü amaçlı söylemediği kesin + ülkemizde tek başına bir işin üstesinden gelmen zor dostum internet sürecine gelirsek işin içinde belediye vs birçok kişi var ha diyince olacak iş değil. bilgin olsun 6 - 7 yıla yakın internet kullanıyorum önce adsl idi sonra VDSL oldu şimdi fiber için birçok birime şikayet ediyorum ama sonuç hep aynı yani tek başına zor birlik beraberlik ile anca olur oda zor zaten

Sen de yapıştırsaydın bir gecede darbe durduruluyor bi internet mi bağlanmıyor diye :D Böylelerini kendi ilaçlarıyla tedavi edeceksin..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,196
Üyeler
185,041
Son üye
muhtarr
Geri