EasyCep'ten Samsung Galaxy Watch 4 alınır mı?

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,801
1667927489211.png

Bence alınmaz ama tercih meselesi.

SAAT GÜZEL BEN KULLANIYORUM GAYET KULLANIŞLI HER ÖZELLİK VAR AMA DEDİĞİNİZ SİTEYİ BİLMİYORUM GÜVENİLİR Mİ DİYE
Baya araştırdım ama şeyi bulamadım telefona bağlı değil iken wp falan kullanılıyor mu bide telefona bağlı iken interneti telden otomatik mi çekiyor yoksa paylaşmam mı lazım wifi üzerinden

Baya araştırdım ama şeyi bulamadım telefona bağlı değil iken wp falan kullanılıyor mu bide telefona bağlı iken interneti telden otomatik mi çekiyor yoksa paylaşmam mı lazım wifi üzerinden
TELEFONA BAĞLI DEĞİL İKEN WP KULLANILMIYOR Kİ ZATEN WP UYGULAMASI YOK SADECE BİLDİRİM GELİRSE CEVAP VEREBİLİYORSUNUZ AMA ATILAN FOTOLARI FALAN GÖREBİLİYORSUNUZ - TELEFONA BAĞLI İKEN TELEFONUN İNTERNETİ AÇIK OLMASI YETİYOR TELEFONDAN AYRICA İNTERNET PAYLAŞMANIZA GEREK YOK

Almazdım çizikler var diyor. İkinci elden çok temiz cihaz bulunabilir. Ben 1 haftalık sıfır gibi watch 4 44mm saati 2000tl'ye aldım örnek.
Taksit önemli benim için elimde nakit yok
Sıfır olursa da max 2000tl ye alabilirim o kadar düşmez diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dipnot: Öğrenciyim bu kasım hazır fiyatlar ucuzken almak istiyorum en kötü 2. Elden satarım zarar etmem

Taksit önemli benim için elimde nakit yok
Sıfır olursa da max 2000tl ye alabilirim o kadar düşmez diye düşünüyorum
Sahibinden üzerinden param güvende ile alırsan karta taksit iel alınıyor. Veya dolap üzerinden al yine karta taksit mevcut.

Sahibinden üzerinden param güvende ile alırsan karta taksit iel alınıyor. Veya dolap üzerinden al yine karta taksit mevcut.
O zaman bir bakayım sahibindende pek bişi bulamadım dolaba bakayım

44 mü arıyorsun 40 mı? Bende bakayım.
40 olursa daha iyi olur da biraz baktım kasımın sonuna doğru bekleyeceğim biraz daha easycep e daha iyi bir durumda versiyonu gelirse alırım 2. Ele pek güvenemedim iadesi falan uğraştırır

40 olursa daha iyi olur da biraz baktım kasımın sonuna doğru bekleyeceğim biraz daha easycep e daha iyi bir durumda versiyonu gelirse alırım 2. Ele pek güvenemedim iadesi falan uğraştırır
Ben almazdım çizik ürün. Yine de sen bilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,561
Üyeler
174,395
Son üye
Myore
Geri