❌İndirim Bitti! Casper Excalibur 200hz 1 ms 23,8" 1080p VA Sepette 2659₺ 🔥

Açıkçası bu monitöre neden bu kadar önyargı var anlamıyorum. Eğer yanılmıyorsam bir kullanıcı "hayvan gibi ghosting var" gibi bir yorum yapmıştı ama bunu destekler hiçbir şey ortaya koymamıştı. Elbette diğer bilindik markalar kadar kaliteli bir ürün değildir ama bu fiyatta bana kalırsa oldukça iyi bir ürün.

Açıkçası bu monitöre neden bu kadar önyargı var anlamıyorum. Eğer yanılmıyorsam bir kullanıcı "hayvan gibi ghosting var" gibi bir yorum yapmıştı ama bunu destekler hiçbir şey ortaya koymamıştı. Elbette diğer bilindik markalar kadar kaliteli bir ürün değildir ama bu fiyatta bana kalırsa oldukça iyi bir ürün.
yani bu fiyat diyorsunuz da az bir para degil gene 2700tl onun yerine 500 600 700 daha verip adam akıllı bir şey alıp sorun yaşamamak daha mantıklı

benim şuan ki monitörüm ipsymiş çok farkeder mi bide ghosting çok diyolar kararsız kaldım
va panellerde ghosting var genel olarak zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bu fiyat diyorsunuz da az bir para degil gene 2700tl onun yerine 500 600 700 daha verip adam akıllı bir şey alıp sorun yaşamamak daha mantıklı
300 fazlası verilebiliniyorsa lenovo monitör alınabilir.

bir yıl once 1900e 165hz 27 ıps aldım kıyaslayınca bu fıyat bana baya uygun geldı

Alan arkadaşlar gelince ışık sizma testi yapsın bide ghosting testi ips olsaydı ghosting olayı çok olmuyor ama Va da durum malum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri