- Reaksiyon skoru
- 2,346
Veriyir5 saat arkada açık bıraksak veriyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ölduğünde baştan başlıyorsunOldugunuzde silahlarınızı kaybetmiyorsunuz diye biliyorum.
Veriyir5 saat arkada açık bıraksak veriyor mu
Ölduğünde baştan başlıyorsunOldugunuzde silahlarınızı kaybetmiyorsunuz diye biliyorum.
Oyunda ilerledikçe farklı silahlar bulabiliyorsunuz o silahlar envanterde kalmıyor ama shoppingden veya bossları öldürdükten sonra düşebiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam başlangıçta özelliklerinizi açtıkta bazı silahlarla başlayabiliyordunuz ilerleyince belki karıştırıyor olabilirimSilah çeşitlenmesi nasıl oluyor ki? Başlangıç sabit hep kalkan, yay, kılıç
İlk maili yoksa satman zor2.el bir laptop almıştım adam steam hesabıyla birlikte verdi. ben de tüm bilgilerini değiştirdim hesap benim oldu. bu oyun da vardı hesapta ama hiçbirini daha indirip 1 sefer oynamışlığım yokbaya oyun var satsak mı ki napsak
Hocam cs de müzik kiti gerçekten veriyor mu onun için alabilirimEk olarak 5 saat oynayinca csde müzik kiti veriyor
Peki satabiliyor muyuzVeriyir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ölduğünde baştan başlıyorsun
nasıl yaniii ??Ek olarak 5 saat oynayinca csde müzik kiti veriyor
güzel oyun varmı ya içinde
hades 2 duyuruldu![]()
Hades on Steam
Defy the god of the dead as you hack and slash out of the Underworld in this rogue-like dungeon crawler from the creators of Bastion, Transistor, and Pyre.store.steampowered.com
Önceleri 24'e düşüyordu. Şimdi 20'e düşmüş. Kesin alınır.
mail değiştiriliyor komple kendi bilgilerim mevcut geri alınabilir mi hala bilmiyorum ki geri alcak birisi değildi alsa şimdiye kadar alırdı 6-7 ay olduİlk maili yoksa satman zor
Hocam almasa bile insanlar ilk maili olmayan hesabi satin almak istemiyor genelde yani bilmeyen birine satman lazim cunku degistirsen bile ilk maile sahip olan geri alabilirmail değiştiriliyor komple kendi bilgilerim mevcut geri alınabilir mi hala bilmiyorum ki geri alcak birisi değildi alsa şimdiye kadar alırdı 6-7 ay oldu
anladım hocam bilmiyordum bunu teşekkürlerHocam almasa bile insanlar ilk maili olmayan hesabi satin almak istemiyor genelde yani bilmeyen birine satman lazim cunku degistirsen bile ilk maile sahip olan geri alabilir