🔥İndirim 🔥Borderlands 2 Steam'de ÜCRETSİZ!!

O EULA olayını bende gördüm diğer forumda, olayı ne onun?
Hocam sizin her türlü verinize erişim hakkı veriyorsunuz. Benim bildiğim kadarıyla böyle. 2K games'in bütün oyunlarında bu durum geçerli anladığım kadarıyla.

Hocam sizin her türlü verinize erişim hakkı veriyorsunuz. Benim bildiğim kadarıyla böyle. 2K games'in bütün oyunlarında bu durum geçerli anladığım kadarıyla.
Bütün verim mi? Benim şimdi Steam hesabım, Google hesabım, Epic Games ve diğer bildiğim tüm her şey bunların elinde mi yani?

Vay be para verdiğim oyunu oynamak için tüm hayatımı vermişim zamanında :kekw:

Bütün verim mi? Benim şimdi Steam hesabım, Google hesabım, Epic Games ve diğer bildiğim tüm her şey bunların elinde mi yani?

Vay be para verdiğim oyunu oynamak için tüm hayatımı vermişim zamanında :kekw:
Bir yorumda böyle şeyler yazıyor ama açık okumadım sözleşmeyi.

Ekler

• IMG_20250606_193907_776_1.webp
    IMG_20250606_193907_776_1.webp
    106.3 KB · Hit: 47
Bir yorumda böyle şeyler yazıyor ama açık okumadım sözleşmeyi.
Kart bilgileri, adres bilgisi fln alıyor, bu sözleşme şeylerini anlamam da bu kadarı da normal mi yaw? Zaten Oyununa Para Ödedim Allah Belamı Versin Ki Korsan İndirmedim Ne Kart Bilgimi Alıyon La Mal :D

Keşke zamanında korsan indireymişim ya 8 saat oynayıp bıraktığım oyun yüzünden...

Oyunlarını spyware'e çevirdikten sonra gelen toparlama çabaları.
Verilerinizi önemsiyorsanız dikkat edin. Serinin bazı oyunlarını sözleşmeyi kabul etmeden birtakım kısıtlanmış özelliklerle de olsa oynayabiliyorsunuz diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,551
Üyeler
183,444
Son üye
hermes_01
Geri