Anladım kanka bende sabah gördüm kesinlikle bize yeter bu kesinlikle bir şeyide düzgün yapın bela kardas haberi bildirek dedik ortalık karısmıs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
twitterdaki kurumsal hesaplardan
Anladım kanka bende sabah gördüm kesinlikle bize yeter bu kesinlikle bir şeyide düzgün yapın bela kardas haberi bildirek dedik ortalık karısmıs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
twitterdaki kurumsal hesaplardan
Burs hayrına. Krediyi geri alıyorlar.beyler net bilgim yok ama bu burs hayrına değil de mi ? faizsiz şekilde geri mi alıyorlardı?
Alim gucumuz dustukce zamlarin onemi yok maalesef. Insallah alim gucu yonunde bir calisma yapilir.Anladım kanka bende sabah gördüm kesinlikle bize yeter bu kesinlikle bir şeyide düzgün yapın be
Kredide hayrina sayilir sadece ana parayi aldilar millettenBurs hayrına. Krediyi geri alıyorlar.
Prosedürde öyle zaten hocam genelde direkt af çıkıyor.Kredide hayrina sayilir sadece ana parayi aldilar milletten
Artık öyle bir umut yok agaAlim gucumuz dustukce zamlarin onemi yok maalesef. Insallah alim gucu yonunde bir calisma yapilir.
Kanka 10 yıl bunun etkisi görünür heraldeUmut her zaman vardır, bu kadar karartmayın içinizi
Zirvede bırakmışım ben 2016 mezunu olarakMesajlar otomatik olarak birleştirildi: