yani çok dert edilecek bi şey değil bence ama memnun değilsen değiştirebilirsinDert olurmu. Oyunlarda belli olmuyor ama keskin yazzılarda belli ediyor.
Daha hızlı ve En hızlı denedim en hızlı mbr alınca fark olmuyor en hızlı ile. Ve mbr ile ekran karardı parlaklığıEvet Daha Hızlı yapıp dene öyle bak. MBR yaparsan FreeSync kapanıyor sanırım. Onu da deneyebilirsin ona göre seç.
samsung odsey g3 de genellikle ghosting sorunu var zatenbaşka telefonla video çekip atıyorum
Post automatically merged:
ss attım bilerek .d
toplu pc aldım kasa + monitör vatandan samdung odyssey g3 24 inc 165hz va
Nasıl yani ? nerden
FreeSync açabiliyorsan onu da aç ama dediğim gibi ghosting sorunlu bir monitör tercih etmişsin.Daha hızlı ve En hızlı denedim en hızlı mbr alınca fark olmuyor en hızlı ile. Ve mbr ile ekran karardı parlaklığı
Freesync açtım daha kötü oldu. SAnırım en iyisi şuan kullandığım. Oyunlarda hiç farketmiyorum zatne. AlışırımFreeSync açabiliyorsan onu da aç ama dediğim gibi ghosting sorunlu bir monitör tercih etmişsin.
Hangi ekran kartına sahipsin?Freesync açtım daha kötü oldu. SAnırım en iyisi şuan kullandığım. Oyunlarda hiç farketmiyorum zatne. Alışırım![]()
Nvidia ayarlarından da Gysnc açmıştın değil mi monitörden açınca da?Belki ilerde
1660super
Hocam iki tarafta da açmazsan nasıl verim alıcaksın?yok ?
Açmammı gerek ?Nvidia ayarlarından da Gysnc açmıştın değil mi monitörden açınca da?
Nerden neyi açim söyle yapayimHocam iki tarafta da açmazsan nasıl verim alıcaksın?
Bu arada monitörün Gsync destekliyor mu? Özelliklerine bak bakalım destekliyorsa DisplayPort ile destekliyor olması lazım sanırım.Açmammı gerek ?
Nerden neyi açim söyle yapayim