- Reaksiyon skoru
- 10
ben da2 sistem aldım.sistemin sıcaklığı 55derece falan ama hala fanlar dönmüyor nedeni ne
3 tane fanın hiç biri dönmüyor şuan sıcaklığı 54- 55 derece stabil gidiyo55'ten sonra dönüyor diye biliyorum.
istiyrsan afterburnerdan fan hızıznı 100 yap3 tane fanın hiç biri dönmüyor şuan sıcaklığı 54- 55 derece stabil gidiyo
ama bu fanların eskimesine neden oluristiyrsan afterburnerdan fan hızıznı 100 yap
Hocam 55'de dönüyor diye de bir şart yok 55 sonrasında yavaş yavaş veriyor fan hızını kendi oto ayarlıyor ayrıca adı üstünde 55 derece ve üstü 53-54 derece çalışmıyor daha ne istiyorsunuz soğutmanın ne kadar iyi olduğunu görüyorsunuz.3 tane fanın hiç biri dönmüyor şuan sıcaklığı 54- 55 derece stabil gidiyo
Furmark testi yapar mısın veya daha zorlayıcı bir oyun falan oyna derece bir 60'a dayansın anlarız.3 tane fanın hiç biri dönmüyor şuan sıcaklığı 54- 55 derece stabil gidiyo
Benim tek korkum yanarsa onun haricinde bişey yokHocam 55'de dönüyor diye de bir şart yok 55 sonrasında yavaş yavaş veriyor fan hızını kendi oto ayarlıyor ayrıca adı üstünde 55 derece ve üstü 53-54 derece çalışmıyor daha ne istiyorsunuz soğutmanın ne kadar iyi olduğunu görüyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Furmark testi yapar mısın veya daha zorlayıcı bir oyun falan oyna derece bir 60'a dayansın anlarız.
Hahahahhaha sesli güldüm hocam o kartı 85 dereceye bile dayanıyor bir Furmark testi yap anlarız korkma hiç bir şey olmazBen
Benim tek korkum yanarsa onun haricinde bişey yok
Bnim önceden başıma yanma olayları çok geldiği içinHahahahhaha sesli güldüm hocam o kartı 85 dereceye bile dayanıyor bir Furmark testi yap anlarız korkma hiç bir şey olmaz.
60 dereden sonra dönmeye başlıyorlarben da2 sistem aldım.sistemin sıcaklığı 55derece falan ama hala fanlar dönmüyor nedeni ne
Yok merak etmeyin en kaliteli 5600 XT kartlardan biri bu ne kadar zorlarsanız zorlayın kolay kolay yanmaz.Bnim önceden başıma yanma olayları çok geldiği için
Kendi sitesinde verilen bilgiye göre 55 derece sonrası deniyor ama 60'da mantıklı tabi.60 dereden sonra dönmeye başlıyorlar
Furmark testi yap.3 tane fanın hiç biri dönmüyor şuan sıcaklığı 54- 55 derece stabil gidiyo