Kilo almam lazım yardım eder misiniz

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
831
Arkadaşlar hızlıca kilo almam lazım boy 173 kilom suan 49-50 nasil hizlica kilo alabilirim metabolizmam hizli calisiyor ve kilo almanın yaninda evde vücuduma şekil vermek icin egzersiz vs yapmayi dusunuyorum spor salonu onermeyin gidebilecek vaktim olmuyor maalesef okuldan dersaneye aksam evde oluyorum 9 gibi onerileriniz icin tesekkur ederim.

Yanlış Bilgilendirme
Arkadaşlar hızlıca kilo almam lazım boy 173 kilom suan 49-50 nasil hizlica kilo alabilirim metabolizmam hizli calisiyor ve kilo almanın yaninda evde vücuduma şekil vermek icin egzersiz vs yapmayi dusunuyorum spor salonu onermeyin gidebilecek vaktim olmuyor maalesef okuldan dersaneye aksam evde oluyorum 9 gibi onerileriniz icin tesekkur ederim.
Hocam spor yaparak kilo alamazsınız hatta daha çok verirsiniz yağlı yiyecek vb. yiyin iyice bir şişin sonra spor salonuna gidin.

Karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerekiyor.Makarna ve pirinç pilavına ağırlık ver özellikle pirinç pilavı.

Dostum YouTube üzerinde birçok evde antrenman programları paylaşan içerik üreticileri var, onların videolarını izleyebilirsin.
Kilo almak için ise kendi ihtiyacın olan kaloriyi hesaplayıp ekstra kalori oluşturman gerekiyor ki bunu yağlı değil protein ağırlıklı yap, antrenman yapacaksan eğer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı durumu yaşadım çünkü, oradan biliyorum.

Dostum YouTube üzerinde birçok evde antrenman programları paylaşan içerik üreticileri var, onların videolarını izleyebilirsin.
Kilo almak için ise kendi ihtiyacın olan kaloriyi hesaplayıp ekstra kalori oluşturman gerekiyor ki bunu yağlı değil protein ağırlıklı yap, antrenman yapacaksan eğer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı durumu yaşadım çünkü, oradan biliyorum.
nerden hesaplayabilirim kaloriyi

Ekler

• Screenshot_2023-01-01-21-10-21-429_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-01-01-21-10-21-429_com.android.chrome.jpg
    321.2 KB · Hit: 40
simdi gunde 2.5k kalori lazim bana sanirim bunu yiyecegim seylerin kalorisini hesaplayarak mı tamamlamam gerekiyor ve günde en az 2.5k kalori yesem gözle görünebilie artış olur mu 2 haftada
2 haftada kilo alamazsın hızlıca, acele etme. 1 kilogram kazanmak için yaklaşık 6.000-7.000 kalori gerek (fazladan). Bu da yaklaşık birkaç hafta sonunda 2-3 kilo alabileceğin anlamına gelir. Acele ile yaparsan bir süre sonra sıkılırsın direk bozulursun

2 haftada kilo alamazsın hızlıca, acele etme. 1 kilogram kazanmak için yaklaşık 6.000-7.000 kalori gerek (fazladan). Bu da yaklaşık birkaç hafta sonunda 2-3 kilo alabileceğin anlamına gelir. Acele ile yaparsan bir süre sonra sıkılırsın direk bozulursun
anladim dostum tesekkur ederim deneyecegim 2 hafta boyunca umarım etkisini görebilirim

Kolay gelsin

kardeşim karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslen spor yaparak kilo alamazsın diyenlere de bakma sağlıklı bir şekilde kilo almanın yegane yolu spor ve dengeli beslenmedir hem vücudun şekillenir hem de kilo almış olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,130
Üyeler
185,029
Son üye
yüzbaşıero
Geri