Şu konumdaki klasörü silip tekrar dener misin?Her türlü videoyu izledim her türlü çözümü denedim vpn de kullandım güvenlik duvarını da kapattım oyunu 4 kere sildim yükledim rockstar games i çok kez sildim yükledim bir türlü düzelmiyor yardımcı olabilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
C:\Users\xx\Belgeler\Rockstar Games
işe yaramadıŞu konumdaki klasörü silip tekrar dener misin?
Kod:C:\Users\xx\Belgeler\Rockstar Games
Peki. Reddit'te gördüğüm ve çoğu kişinin işe yaradığını söylediği çözümü deneyelim. Bunun için öncelikle sistemini öğrenebilir miyim? Ve oyunu nereden satın aldın?işe yaramadı![]()
Palit GTX 1650 SUPER // Ryzen R3 3100 // 8GB 3000MHZ Ram // Biostar B450MH // 650W 80+ Bronze // 240 GB KİOXİA SSDPeki. Reddit'te gördüğüm ve çoğu kişinin işe yaradığını söylediği çözümü deneyelim. Bunun için öncelikle sistemini öğrenebilir miyim? Ve oyunu nereden satın aldın?
Oyunu nereden aldın? Epic? Steam?Palit GTX 1650 SUPER // Ryzen R3 3100 // 8GB 3000MHZ Ram // Biostar B450MH // 650W 80+ Bronze // 240 GB KİOXİA SSD
buyrun
Oyunu nerden aldın ?Palit GTX 1650 SUPER // Ryzen R3 3100 // 8GB 3000MHZ Ram // Biostar B450MH // 650W 80+ Bronze // 240 GB KİOXİA SSD
buyrun
Sorunun kaynağı Epic olabilir fakat Reddit'teki çözümü deneyelim. Olmazsa yapacak bir şey kalmıyor zaten.epic games
enteresanmış deniyorumSorunun kaynağı Epic olabilir fakat Reddit'teki çözümü deneyelim. Olmazsa yapacak bir şey kalmıyor zaten.
- İlk olarak işlemciye yük bindirecek bir şeyler yapmak gerekiyor. Bunun için WinRar veya 7-Zip ile büyük boyutlu dosya arşivlemeyi önermişler.
- Arşivleme işlemine başladıktan sonra görev yöneticisinden 7-zip veya WinRar'a yüksek öncelik veriyorsun ve benzeşmeyi ayarla kısmında 2 çekirdek haricindeki bütün çekirdekleri aktif ediyorsun.
- Dosyaları arşivlerken oyunu çalıştırıyorsun.
- İşlemlerden sonra WinRar veya 7-zip'i kapatabilirsin.
Kullanıcılar bu sorunun bu şekilde çözüldüğünü söylemişler. Dener misin?
Bana da enteresan geldi gerçekten.enteresanmış deniyorum![]()
yine işe yaramadı kafayı yicem cidden altı üstü bi oyun oynamak istiyorumBana da enteresan geldi gerçekten.
Son olarak oyunu RG Launcher üzerinden başlatmayı dener misin?yine işe yaramadı kafayı yicem cidden altı üstü bi oyun oynamak istiyorum