Red Dead Redemption 2 "Activation Error"

Swarthy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Her türlü videoyu izledim her türlü çözümü denedim vpn de kullandım güvenlik duvarını da kapattım oyunu 4 kere sildim yükledim rockstar games i çok kez sildim yükledim bir türlü düzelmiyor yardımcı olabilir misiniz?

1673439698566.png

Her türlü videoyu izledim her türlü çözümü denedim vpn de kullandım güvenlik duvarını da kapattım oyunu 4 kere sildim yükledim rockstar games i çok kez sildim yükledim bir türlü düzelmiyor yardımcı olabilir misiniz?

Alıntıyı görüntüle
Şu konumdaki klasörü silip tekrar dener misin?
Kod:
C:\Users\xx\Belgeler\Rockstar Games

Peki. Reddit'te gördüğüm ve çoğu kişinin işe yaradığını söylediği çözümü deneyelim. Bunun için öncelikle sistemini öğrenebilir miyim? Ve oyunu nereden satın aldın?
Palit GTX 1650 SUPER // Ryzen R3 3100 // 8GB 3000MHZ Ram // Biostar B450MH // 650W 80+ Bronze // 240 GB KİOXİA SSD
buyrun

epic games

Sorunun kaynağı Epic olabilir fakat Reddit'teki çözümü deneyelim. Olmazsa yapacak bir şey kalmıyor zaten.

- İlk olarak işlemciye yük bindirecek bir şeyler yapmak gerekiyor. Bunun için WinRAR veya 7-Zip ile büyük boyutlu dosya arşivlemeyi önermişler.
- Arşivleme işlemine başladıktan sonra görev yöneticisinden 7-zip veya WinRAR'a yüksek öncelik veriyorsun ve benzeşmeyi ayarla kısmında 2 çekirdek haricindeki bütün çekirdekleri aktif ediyorsun.
- Dosyaları arşivlerken oyunu çalıştırıyorsun.
- İşlemlerden sonra WinRAR veya 7-zip'i kapatabilirsin.

Kullanıcılar bu sorunun bu şekilde çözüldüğünü söylemişler. Dener misin?

Son düzenleme:
Sorunun kaynağı Epic olabilir fakat Reddit'teki çözümü deneyelim. Olmazsa yapacak bir şey kalmıyor zaten.

- İlk olarak işlemciye yük bindirecek bir şeyler yapmak gerekiyor. Bunun için WinRar veya 7-Zip ile büyük boyutlu dosya arşivlemeyi önermişler.
- Arşivleme işlemine başladıktan sonra görev yöneticisinden 7-zip veya WinRar'a yüksek öncelik veriyorsun ve benzeşmeyi ayarla kısmında 2 çekirdek haricindeki bütün çekirdekleri aktif ediyorsun.
- Dosyaları arşivlerken oyunu çalıştırıyorsun.
- İşlemlerden sonra WinRar veya 7-zip'i kapatabilirsin.

Kullanıcılar bu sorunun bu şekilde çözüldüğünü söylemişler. Dener misin?
enteresanmış deniyorum :D

Bana da enteresan geldi gerçekten.
yine işe yaramadı kafayı yicem cidden altı üstü bi oyun oynamak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine de ilgin için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,049
Üyeler
187,617