Bent Lark
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
Cloud ll'yi hala çoğu e-sporcu kullanıyor. Ve hala en iyi ses kasılan kulaklık. Eski olması bir şey değistirir mi ?Şimdilik kurcaladığım kadar sorun yok gibi. Bu akşam PUBG denedim. Mikrofon kısık dediler. Ekolayzır ayarını pek beğenmedim. Fazla seçenek yok. Corsair glave aluminium mouse olduğundan icue yüklü idi. Direk tanıdı. Voice mod diye bir program indirdim orada gösteriyordu. Fakat daha çok içerik hazırlayanlara yarar. Onun dışında windows sonic ya da dolby kullanılabiliyor sanırım birlikte. Fazla seçenek yok dediğim gibi ses modlarında.
FPS modu çok boğuk. 7.1 oynadım fakat sesler tuhaf gibi, yakınımdaki kendi adamım sıkıyor. Sanki uzaktan düşman sıkıyor gibi algılatıyor. Önereceğiniz bir mod var mı? RGB modu güzel, beyaz kulaklıkta hoş duruyor bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hyperx cloud 2 düşündüm fakat kimisi artık eskidi, desteği yok dedi. Asusta servislerde uğraştım. Rampage kullanıyordum 3-4 senedir. Asus aldım 1,5 sene kullanamadım sorunluydu H7 modeli. Garanti zor da olsa değiştirdi asus rog strix modeli ile. Fakat o da iyi değil. Yeğene hediye ettim. İndirimde 300TL civarına almıştım 1,5 sene önce.