CORSAIR VOID ELITE RGB ALINIR MI?

Şimdilik kurcaladığım kadar sorun yok gibi. Bu akşam PUBG denedim. Mikrofon kısık dediler. Ekolayzır ayarını pek beğenmedim. Fazla seçenek yok. Corsair glave aluminium mouse olduğundan icue yüklü idi. Direk tanıdı. Voice mod diye bir program indirdim orada gösteriyordu. Fakat daha çok içerik hazırlayanlara yarar. Onun dışında windows sonic ya da dolby kullanılabiliyor sanırım birlikte. Fazla seçenek yok dediğim gibi ses modlarında.
FPS modu çok boğuk. 7.1 oynadım fakat sesler tuhaf gibi, yakınımdaki kendi adamım sıkıyor. Sanki uzaktan düşman sıkıyor gibi algılatıyor. Önereceğiniz bir mod var mı? RGB modu güzel, beyaz kulaklıkta hoş duruyor bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyperx cloud 2 düşündüm fakat kimisi artık eskidi, desteği yok dedi. Asusta servislerde uğraştım. Rampage kullanıyordum 3-4 senedir. Asus aldım 1,5 sene kullanamadım sorunluydu H7 modeli. Garanti zor da olsa değiştirdi asus rog strix modeli ile. Fakat o da iyi değil. Yeğene hediye ettim. İndirimde 300TL civarına almıştım 1,5 sene önce.
Cloud ll'yi hala çoğu e-sporcu kullanıyor. Ve hala en iyi ses kasılan kulaklık. Eski olması bir şey değistirir mi ?

bende surround modeli var usb ses kartiyla kullaniyorum sanal 7.1 ve fps eq ayari fln kullanilmayacak duzeyde sesleri aşırı bozuyor ve ses kasma konusunda hiçbir işe yaramıyor bu yüzden sadece stereo kullaniyorum csde valoda iyi is goruyor mikrofonu gercekten şaşırtmıştı beni sıfır dip ses var ve çok net ses iletiyor almayi dusunen varsa kulakligi tavsiye ediyorum
Ayarlara bakarken voice mode setup reklamı gördüm. Grafik ekolayzır tarzı zannettim yükledim. Icue kulaklık ayarları gitti. Şu an mod değişsem de fps moda filan geçmiyor. Bir ara da Wievsonic ve dolby de açtmıştım. Kapadım, fakat icue de ayarlar değişmiyor. Ne yapmak lazım?
Bu arada bendeki de elite surround 7.1 rgb olarak geçiyor.

Son düzenleme:
Cloud ll'yi hala çoğu e-sporcu kullanıyor. Ve hala en iyi ses kasılan kulaklık. Eski olması bir şey değistirir mi ?
Vallahi kullanmadığım için fikrim yok. Sadece yorumda görünce öyle olabilir diye düşündüm. Corsair mouse olduğundan, biraz kalitesini tahmin ettiğimden buna yöneldim. Fakat kulak içi Kz zs10 pro x kullanıyorum genelde müzik dinlerken. O yüzden kulak üstlerinin hepsi bana kötü gibi geliyor bu seviyedekilerin.

Kulaklığı denedim pazartesiden beri. Kulaklık ve mouse corsair. Yazılım icue ile güzel kullanılıyor donanımlar. Yazılımsız denemedim. Sadece pc de kullanacağım için, bir de corsair kalitesine güvendiğimden aldım.

Bir kere hışırtı geldi. Misal discord üzerimden biri konuştuktan sonra hışırtı geliyordu. Dc kapat aç yaptım düzelmedi. Baktım oyunda da var. Bilgisayarı komple kapattım. Elektrik düğmesini de kapatıp gücü tamamen kestim. 10 saniye sonra açtım. Sonra çok az geldi başta hışırtı sesi, sonra gitti. Kronik bir sorun fakat yazılımsal mı acaba?

Onun dışında o paraya cidden elit bir kulaklık bence. Surround, 7.1, rgb, ses kalitesi bugüne kadar denediğim asus (h7 ve rog strix core), rampage kulaklıklardan iyi. İlginçtir rampage rm-k5 asustan iyi çıktı. Şu an yedekte rampage saklıyorum. 4 senelik kulaklık padleri soyuldu fakat segmentine göre iyi iş çıkardı. Asus h7 ses sorunundan 1,5 sene sonra, ikinci gönderince iade aldılar. Yerine muadil ürün olarak rog strix go core verdiler.

Telefonda müzik dinlemek için kz zs10 pro x var bende. Kulak içi kullandığımdan genelde, kulak üstüler pek hoşuma gitmiyor. Fakat elite tasarımı dışında güzel. Kafadan kayma yapabiliyor. Bir de pedleri tam oturmuyor. Almak isteyenlere öneririm fakat indirim takip edin. En iyi kulaklıkları fiyatları düşünce alın. Şu an bence yeterli değiller o paralara.

Kulaklığı denedim pazartesiden beri. Kulaklık ve mouse corsair. Yazılım icue ile güzel kullanılıyor donanımlar. Yazılımsız denemedim. Sadece pc de kullanacağım için, bir de corsair kalitesine güvendiğimden aldım.

Bir kere hışırtı geldi. Misal discord üzerimden biri konuştuktan sonra hışırtı geliyordu. Dc kapat aç yaptım düzelmedi. Baktım oyunda da var. Bilgisayarı komple kapattım. Elektrik düğmesini de kapatıp gücü tamamen kestim. 10 saniye sonra açtım. Sonra çok az geldi başta hışırtı sesi, sonra gitti. Kronik bir sorun fakat yazılımsal mı acaba?

Onun dışında o paraya cidden elit bir kulaklık bence. Surround, 7.1, rgb, ses kalitesi bugüne kadar denediğim asus (h7 ve rog strix core), rampage kulaklıklardan iyi. İlginçtir rampage rm-k5 asustan iyi çıktı. Şu an yedekte rampage saklıyorum. 4 senelik kulaklık padleri soyuldu fakat segmentine göre iyi iş çıkardı. Asus h7 ses sorunundan 1,5 sene sonra, ikinci gönderince iade aldılar. Yerine muadil ürün olarak rog strix go core verdiler.

Telefonda müzik dinlemek için kz zs10 pro x var bende. Kulak içi kullandığımdan genelde, kulak üstüler pek hoşuma gitmiyor. Fakat elite tasarımı dışında güzel. Kafadan kayma yapabiliyor. Bir de pedleri tam oturmuyor. Almak isteyenlere öneririm fakat indirim takip edin. En iyi kulaklıkları fiyatları düşünce alın. Şu an bence yeterli değiller o paralara.
Hışırtı malesef gitmiyor, ayrıca dip ses sorunu olan bir kulaklık.
%100, %90 ve %80 seslerde, video izlerken ara ara o hışırtıyla karşılaşmaya devam ediyorum.
Kafa üzerinde hareket ve kaymalar yaşıyorum ben oyun oynarken. 2k bandına tavsiye etmem 1k'ya zamanında cloud core wireless denemiştim çok çok daha iyi performans almıştım ses deneyimi olarak (fps oyunları özellikle).

dip sesten korkmanıza gerek yok icue sornasında düzeltiliyor 3-5 ayarda he düzeltilmedi mi corsair garantisi kusursuz bir firma ürün sorunsuz olana kadar değişim yapıyor, 2kere dipses sorunuyla karşı karşıya geldim 2sinde de ürünü yenilediler ve şuan dipses sorunum yok

Şu yorumu buldum başka forumda: "Ayarlardan mic feedback kapatın hocam. Kendisi otomatik olarak açık geliyor ve hışıltı yapıyor."
İlk dün akşam yaşadım, fakat bilgisayarı kapatıp açınca kalmadı. Bence buna biraz da topraklamasız hat, ürünün kablosunun sarımının iyi olmaması, kaplama olmaması ve kablo üzerinde ferrit boğumu olmaması da neden olabilir diye düşünüyorum. Bende topraklama var, fakat kablo sanırım diğer manyetiklenmelerden etkileniyor. Dandik rampage bile örgü kaplamalı ve ferrit boğumlu.
Hışırtı malesef gitmiyor, ayrıca dip ses sorunu olan bir kulaklık.
%100, %90 ve %80 seslerde, video izlerken ara ara o hışırtıyla karşılaşmaya devam ediyorum.
Kafa üzerinde hareket ve kaymalar yaşıyorum ben oyun oynarken. 2k bandına tavsiye etmem 1k'ya zamanında cloud core wireless denemiştim çok çok daha iyi performans almıştım ses deneyimi olarak (fps oyunları özellikle).

Değerli vaktini ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim, ben direk feedback kapalı kullanıyorum.
Açıp kapattım ve bir değişiklik olmadı, benim ki kablosuz versiyonu.

Ben kulaklıkla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Mesela 2 gün önce 1 saat dc girdim hiç sorun olmadı 6 kişi varken, pc kapayıp açtım 2 saat sonra yine vardı :).
Çok dert mi? Benim için değil, kablosuz kullanıyorum ve %60-70 ses yeterli oluyor benim için ama yüksek seslerde kullanacak kişiler için sorun olabilir.
En azından alacak olanlara sorunsuz iade edebilecekleri platformlar'dan alışveriş yapmalarını tavsiye ederim.

Geri