RobinToKaro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 130
Genelde yazan tarihte ulaşıyor ama bana pek çok kez daha erken geldiği oldu. Özellikle yurtdışı ürünlerinde.Arkadaşlar tam 1 hafta önce SSD sipariş ettim ama kargo haftaya geleceği söylüyor. Bu tahmini bir tarih midir?
genelde daha erken gelebiliyorArkadaşlar tam 1 hafta önce SSD sipariş ettim ama kargo haftaya geleceği söylüyor. Bu tahmini bir tarih midir?
yazandan önce gelmişti benim 5 gün gözüküyoprdu 2.5 günde geldiArkadaşlar tam 1 hafta önce SSD sipariş ettim ama kargo haftaya geleceği söylüyor. Bu tahmini bir tarih midir?
Daha erken gelir ama daha geç gelmez. Merak etme.Arkadaşlar tam 1 hafta önce SSD sipariş ettim ama kargo haftaya geleceği söylüyor. Bu tahmini bir tarih midir?
Yurtdışı ürünlerinde daha erken gelme ihtimali oluyor. Bazen çok dolaşıyor mecbur. Çünkü diğer Türkiye'ye gelen ürünlerle toplu geliyor diye biliyorum. Bana gelmesi 1.5 hafta sürdü bir ürünün. İade edince 2 günde ulaştı...Arkadaşlar tam 1 hafta önce SSD sipariş ettim ama kargo haftaya geleceği söylüyor. Bu tahmini bir tarih midir?
YurtdışıYurtdışı mı tr mi Satıcı kimdi?
O zaman normal hocam benimki 1 ay falan sürmüştü ama prime dayde idi ondandır.Yurtdışı
Hocam en son 2 gün önce Hollanda'da ki kargo şirketinden çıktığı gözüküyor. Gemiyle geliyor glb.O zaman normal hocam benimki 1 ay falan sürmüştü ama prime dayde idi ondandır.