Arctis Nova Pro vs Arctis Nova Pro Wireless

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,278
İki kulaklık arasında kaldım ama fiyat farkı açısından ikisi arasında uçurum var. Neredeyse iki katı bir fark. Wireless olması aşırı rahat bir durum ama o fiyat farkı çok abes. İki kulaklık arasındaki tek fark birinin kablolu diğerinin kablosuz olması mı yoksa bilmediğim şeylerde var mı?
@Ayrton @DerratiX
Muhtemelen son kez öneri istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kulaklıklar:

Artics 9 wireless a baktınız mı hocam onuda alabilirsiniz bence

Artics 9 wireless a baktınız mı hocam onuda alabilirsiniz bence
Nova serisinin sürücüleri daha güncel ve içinden ses ünitesi çıkıyor. Dolayısıyla düz Arctis 9'un bir olayı kalmadı.

Bir kulaklığa bu kadar para vermek vallahi en zengin adama bile koyar bence. Stüdyo kulaklıkları var 2-3-4k civarlarına. Onları alırım + Bir tanede Barracuda X gibi, Blackshark V2 gibi, G Pro X gibi ortalama bir kulaklık alırım daha iyi valla. Hem müzik/film/video için kulaklığım olur, hem de oyun için.

Tabi ben kendi gözümle bakıyorum seni bilemem. Ama sırf kablosuz diye 2 kat fark bence verilmez. Kablo rahatça adapte olunabilecek bir şey ve bence kulaklıkta o kadar da fark etmiyor eğer evin etrafında kulaklıkla gezip yemek yaparken falan Discorddan arkadaşlarınla konuşmuyorsan.

Bir kulaklığa bu kadar para vermek vallahi en zengin adama bile koyar bence. Stüdyo kulaklıkları var 2-3-4k civarlarına. Onları alırım + Bir tanede Barracuda X gibi, Blackshark V2 gibi, G Pro X gibi ortalama bir kulaklık alırım daha iyi valla. Hem müzik/film/video için kulaklığım olur, hem de oyun için.

Tabi ben kendi gözümle bakıyorum seni bilemem. Ama sırf kablosuz diye 2 kat fark bence verilmez. Kablo rahatça adapte olunabilecek bir şey ve bence kulaklıkta o kadar da fark etmiyor eğer evin etrafında kulaklıkla gezip yemek yaparken falan Discorddan arkadaşlarınla konuşmuyorsan.
Artics 9 wireless a nediyorsunuz hocam 5K fiyatı

Bütün ekipmanlar Steelseries olduğu için bunu da Steelseries alıyım diyordum. Müzik zevki "sen ayrı trende ben ayrı garda" 'dan öteye gitmeyen birisiyim. O yüzden çok önemli değil müzik kısmı. 😃

Bütün ekipmanlar Steelseries olduğu için bunu da Steelseries alıyım diyordum. Müzik zevki "sen ayrı trende ben ayrı garda" 'dan öteye gitmeyen birisiyim. O yüzden çok önemli değil müzik kısmı. 😃
O zaman Arctis 5 bence yeterli bu kadar çıkmaya gerek yok. Ama paran varsa alabilirsin ekosistem yapmak istiyorsan çok laf söyleyemem onun için.

Kulaklıklar daha zayıf olduğum bir kısım o yüzden tam bir şey söyleyemiyorum şunu al diye, ama Arctis 5 senin gibi bir kullanıcıya yeter gibi geliyor.

O zaman Arctis 5 bence yeterli bu kadar çıkmaya gerek yok. Ama paran varsa alabilirsin ekosistem yapmak istiyorsan çok laf söyleyemem onun için.

Kulaklıklar daha zayıf olduğum bir kısım o yüzden tam bir şey söyleyemiyorum şunu al diye, ama Arctis 5 senin gibi bir kullanıcıya yeter gibi geliyor.
Burak Şolt bu ürüne bağladı beni bayağı. İçinden çıkan ses ünitesi çok cezbediyor. Sanırım kablolu nova pro alacağım.

Kankam kendi düşüncemi söyleyeyim. 4-5k kulaklığa verecek bütçen varsa wireless olanı alacak kadar bütçende vardır. Yada olabilir. Ayrıca farklı f/p wireless kulaklıklar olabilir. İyi bi araştır.

Kankam kendi düşüncemi söyleyeyim. 4-5k kulaklığa verecek bütçen varsa wireless olanı alacak kadar bütçende vardır. Yada olabilir. Ayrıca farklı f/p wireless kulaklıklar olabilir. İyi bi araştır.
Wireless almasına alırım da kablosuz parasına neredeyse iki tane kablolu alınıyor. Bu yüzden hiç mantıklı gelmiyor. Ama bir yandan da kablosuz rahatlığı var.
Kablolu alırsam keşke kablosuz alsaydım derim, kablosuz alırsam boşa para harcadım derim. Çok saçma bir çelişkiye düştüm.

Kablosuza cidden 9K vermeyi göze alabiliyor musun? Bir o kadar daha koyup kablosuz alıyorsun çünkü. Piyasanın kablolu ile kablosuz arasındaki oran bile feci derecede fırlamış.

Nova Pro alabilirsin. İyi ürün. Zaten şu durumda 5K verdiğin ürünün kötü olma gibi bir durumu olamaz. Firmanın ofisini basarsın.

Alakasız ama sen çalışıyor musun? Çalışıyorsan ne iş yapıyorsun ki böyle uçuk ürünler alabiliyorsun?

Kablosuza cidden 9K vermeyi göze alabiliyor musun? Bir o kadar daha koyup kablosuz alıyorsun çünkü.
Sorunda burada zaten. İkisi arasındaki fiyat farkı çok fazla olduğu için tek fark kablolu olup olmaması mı diye şüphelendim. Bir tanesi fiyatına iki tane alınıyor. En iyisi bir süre daha beklemek olacak sanırım.

Sorunda burada zaten. İkisi arasındaki fiyat farkı çok fazla olduğu için tek fark kablolu olup olmaması mı diye şüphelendim. Bir tanesi fiyatına iki tane alınıyor. En iyisi bir süre daha beklemek olacak sanırım.
Her zaman kablolu ile kablosuz arasında kablolu, kablosuzdan biraz daha önde oluyor. Kablosuz modelinde ses kalitesi olarak biraz düşüklük var. Tabii bunu anlamak için de yani kulakların baya hassas olmalı ki anlayasın. Nasıl olsa iki ürünün sürücüleri aynı. Frekans bakımında kısılma var. Ayrıca kablosuz üründe arkadaşların ile iletişim kurarken de kalite olarak onlara biraz daha düşük gittiğini arkadaşların anlar.

Derratix'in dediği gibi mutfağa gidince hala arkadaşınla konuşmak istiyorsan buyur 4K ekstradan ver ama yapılmaz. Ha ben kablosuz istiyorum diyorsan bunun yerine 1K'ye kulak içi kablosuz bak. 1-2 duvar arasından kolay kolay bağlantısı kopmayanlara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,893
Üyeler
186,808
Son üye
maskelifalcao
Geri