tamam12344
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Anakart için bütçe 2000 tl civarı bu işlemciyi bu amakarta takmak mantıklı mı sizce?
Direk lga1200'e yatırım yapmayı mantıksız buluyorum.İşlmci elinizde var mı yoksa yeni mi alıyorsunuz?Anakart için bütçe 2000 TL civarı bu işlemciyi bu amakarta takmak mantıklı mı sizce?
Yeni alıyoruz ve 9k civarı bütçemiz var toplamdaDirek lga1200'e yatırım yapmayı mantıksız buluyorum.İşlmci elinizde var mı yoksa yeni mi alıyorsunuz?
İ3 12100f ile h610m alabilirsinizYeni alıyoruz ve 9k civarı bütçemiz var toplamda
Entegre ekran kartlı bi siatem kurmahı düşünüyoruz 11700 yerine 10700 lü vs kursak daha mı mantıklı olur bu bütçede. i7 li sistem istendiği için i7 üzerinden gidiyorum.İ3 12100f ile h610m alabilirsiniz
Hocam i7 sırf i7 olduğu için iyi değildir.Ayrıca o işlemci ve anakarta 9k bayılmak saçmalık bence.Ekran kartsız sistem istiyorsanız amd apu sistemler daha mantıklı olur çünkü intel uhd amd vega grafik biriminin bayağı gerisinde.9k toplam sistem için mi bütçe yoksa işlemci ve anakart için mi?Entegre ekran kartlı bi siatem kurmahı düşünüyoruz 11700 yerine 10700 lü vs kursak daha mı mantıklı olur bu bütçede. i7 li sistem istendiği için i7 üzerinden gidiyorum.
9-10k toplam sistem için bütçemiz var ve ofisde iş için kullanılacak bir sistem toplamaya çalışıyoruz. Kendim için toplamıyorum intel işlemcili bir sistem istendiği için sadece ona bakıyoruz.Hocam i7 sırf i7 olduğu için iyi değildir.Ayrıca o işlemci ve anakarta 9k bayılmak saçmalık bence.Ekran kartsız sistem istiyorsanız amd apu sistemler daha mantıklı olur çünkü intel uhd amd vega grafik biriminin bayağı gerisinde.9k toplam sistem için mi bütçe yoksa işlemci ve anakart için mi?
Ayrıca sistemin amacı oyun mu iş mi?