wireless kulaklık önerisi

Vibez

80+
Reaksiyon skoru
0
razer barracuda x ve g435 arasında kaldım sizce fps oyunlar oynuyorum ne almalıyım? wireless kulaklık önerisi?

Onları hiç kullanmadım ama barracuda x iyi diyorlar. ben cloud 2 wireless öneririm kullandığım için memnunum

barracuda x aldım 2 gündür kullanıyorum, kulağı kavraması, dışarı ses verememesi / içeri almaması müthiş. Ayrıca çok rahat baslar biraz fazla gelebilir ama ekstra bi eq programı ile çözebilirsin. Benim gibi rahatsız bir insansan eğer çok ufak bir gecikmesi var o seni rahatsız edebilir. Gecikme harici efsane gerçekten ama tekrar belirteyim gecikme çok küçük

barracuda x aldım 2 gündür kullanıyorum, kulağı kavraması, dışarı ses verememesi / içeri almaması müthiş. Ayrıca çok rahat baslar biraz fazla gelebilir ama ekstra bi eq programı ile çözebilirsin. Benim gibi rahatsız bir insansan eğer çok ufak bir gecikmesi var o seni rahatsız edebilir. Gecikme harici efsane gerçekten ama tekrar belirteyim gecikme çok küçük
hocam bende bu modeli düşünüyorum ancak gecikme varsa almıyım, çünkü fps oyunları oynuyorum, gecikme önemli

razer barracuda x ve g435 arasında kaldım sizce fps oyunlar oynuyorum ne almalıyım? wireless kulaklık önerisi?
HOCAM O FİYATA BİDE LOGİTECH G935 VAR İSTERSEN Bİ İNCELE KULLANMADIM AMA BİLMİYORUIM

Yurt dışı o abi gümrük kargo cart curt 2000 en az ama onda bi yamuk var gibi yarı fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,938
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri