zerolite
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,371
İptal edilir diye sipariş bile vermemiştim, şaka gibilan kargoya verildi oldu şaka gibi gelecek
İptal edilir diye sipariş bile vermemiştim, şaka gibilan kargoya verildi oldu şaka gibi gelecek
kargodan çekebilirler hocam haberin olsunlan kargoya verildi oldu şaka gibi gelecek (konu açılmadan önce almıştım)
büyük ihtimal satmam hocamSatıyosanız talibim
kargodan dönme ihtimali var gelirse güncellerimİptal edilir diye sipariş bile vermemiştim, şaka gibi
evet o ihtimal var bakalımkargodan çekebilirler hocam haberin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
su sebili sattılar o dediğim durum oldu
umarım dönmez hocam hayırlı olsun ben kart girerken patladıbüyük ihtimal satmam hocam
kargodan dönme ihtimali var gelirse güncellerim
evet o ihtimal var bakalım
qral sdfsfsf gelirse h.obüyük ihtimal satmam hocam
Aynı durumdayımPaylaşıldığı gibi bakmıştım fiyatı normale dönmüştü, tekrar mı düştü fiyatı vay arkadaş
Diğer satıcılar kısmında çıkıyordu. Pek bir umudumuz yok da bakalımAynı durumdayım![]()
Hocam durunla ilgili gelişmeleri yazar mısınız buraya ? Hayırlı olsun bu arada cidden gelirse.büyük ihtimal satmam hocam
ciddi olamazsınnnnn.lan kargoya verildi oldu şaka gibi gelecek (konu açılmadan önce almıştım) saatli kargoyu seçmiştim bu arada
Sırf büyüzden İstanbula taşınacam varya bu gidişlelan kargoya verildi oldu şaka gibi gelecek (konu açılmadan önce almıştım) saatli kargoyu seçmiştim bu arada