umuttt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,539
her rekabetçi sonunda veriyorcsde sürekli kasa vs düşmüyorki
benim isteğim kasıp kastıkca bi şeyleri satmak
her rekabetçi sonunda veriyorcsde sürekli kasa vs düşmüyorki
benim isteğim kasıp kastıkca bi şeyleri satmak
son 1 aydır her hafta Revolution Case veriyor bana.918 saatim var tamam para kazandırıyor ama o kdar değil
10 bin tl mi?hocam çok saçma gelicek ama roblox içinde adopt me diye bir oyun var daha geçen ay ayda 10k kastım discordda alan çok fazla var
evet aam 7/24 sabahladım kaç kere10 bin TL mi?
Katılıyorum arkadaşa. Ticaretini yapmıyorum ama çok deli paralar dönüyor.hocam çok saçma gelicek ama roblox içinde adopt me diye bir oyun var daha geçen ay ayda 10k kastım discordda alan çok fazla var
aga ben genelde owl tradeliyodum ama bu ay hiç kaar yapamadım siz hangi petle yapıyorsunuzhocam çok saçma gelicek ama roblox içinde adopt me diye bir oyun var daha geçen ay ayda 10k kastım discordda alan çok fazla var
Kanka harbi bu roblox olayı discord da baya dönüyor arkadaşımda oynuyor bende kazanıyorum falan diyo da pek inanmıyor iumaga ben 500 TL sermayeyle başladım yaklaşıl bi 35 günde bu discordda ceyovar ona sattım 2 mega frost vardı
kanka inan bence istersen starpets.gg diye bi site var ordaki en pahalı petlere bakanka harbi bu roblox olayı discord da baya dön