flash.bat yazıp entere bas hocam.
flash.bat yazıp entere bas hocam.
Dogru attım eminim bundan 2 tane anakart seçenegi vardıYanlış BIOS sanırım atmışsın.
1dk sa atacamDogru attım eminim bundan 2 tane anakart seçenegi vardı
Dogru attım eminim bundan 2 tane anakart seçenegi vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1dk sa atacam
Windows'a tekrardan gir hocam. Düğmeden kapat bilgisayarı. Sonra aç BIOS'a gir. Girdikten sonra Load Optimal Defaults yapıp ardından Save and Exit Setup yapıp BIOS'tan kaydedip çık. Windows gelicek. Ondan sonra flash.bat dosyasına sağ tıklayıp afudos 964F1P10.ROM /p /b /c /x yap bakalım.Dogru attım eminim bundan 2 tane anakart seçenegi vardı
1dk sa atacam
Bende gördüm hocam o konuyu. Parametreyi değiştirince düzeliyormuş sanırım yazdığımı bir dene.Dogru attım eminim bundan 2 tane anakart seçenegi vardı
1dk sa atacam
@Emmree
Alttakini yükledim flash bellege
Şuanda harddiski ve ssd yi aktif edip windowsa öı girmem gerekiyorWindows'a tekrardan gir hocam. Düğmeden kapat bilgisayarı. Sonra aç BIOS'a gir. Girdikten sonra Load Optimal Defaults yapıp ardından Save and Exit Setup yapıp BIOS'tan kaydedip çık. Windows gelicek. Ondan sonra flash.bat dosyasına sağ tıklayıp afudos 964F1P10.ROM /p /b /c /x yap bakalım.
Bende gördüm hocam o konuyu. Parametreyi değiştirince düzeliyormuş sanırım yazdığımı bir dene.
Aslında sonuna sadece afudos 964F1P10.ROM /p /b /c /x böyle yazınca da oluyormuş. Dene bakalım.Şuanda harddiski ve ssd yi aktif edip windowsa öı girmem gerekiyor
Knk nereye yazacağım bunu anlamadım kafam karıştıAslında sonuna sadece afudos 964F1P10.ROM /p /b /c /x böyle yazınca da oluyormuş. Dene bakalım.
Şimdi FreeDOS ekranı açık mı hocam?Knk nereye yazacağım bunu anlamadım kafam karıştı
Tamamdır flash belleğine gir.@Emmree şuanda windows u açtım
GirdimTamamdır flash belleğine gir.