Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,528
windforce fanları sesli çalışıyor sapphire pulse al bence
windforce fanları sesli çalışıyor sapphire pulse al bence
Sapphire iyi bir Markamı hiç duymadım daha önce ama birazcık fan seside rahatsız etmez bence beni zaten kulaklık takıp oyun oynayınca hiç duymamwindforce fanları sesli çalışıyor sapphire pulse al bence
Birde gigabayt modeli iyi bir model ve markamı acaba ?windforce fanları sesli çalışıyor sapphire pulse al bence
Kasanız mini değil demi birde Rx 5600XT yi 40 dolar steam cüzdan kodu icin mi aldinizArkadaşlar Bu Sistemi Toplamaya Başladım Power Supply/SSD/RAM/ANAKART Parçalarını Aldım Geri Kalan 3 Parçayıda Yakın Zamanda Alacağım Sizce Sistemim Nasıl Olmuş İyimi ? Bütün Parçalar Birbirine Uyğunmu ? Bir Sorunu Sıkıntısı Varmı ?
Kasa: Dark Guardian
İşlemci:AMD Ryzen 5 3600
EkranKartı:Gigabyte RX5600XT
AnaKart:Asus Prime B450M-K
RAM:Adata XPG Gammix G30 8Gb (2 adet)
SSD Disk:Samsung 860 Evo 500gb
Pover Supply:FSP 600-60AHBC 600w Güç Kaynağı
O sadece msı gaming x modelinde varKasanız mini değil demi birde Rx 5600XT yi 40 dolar steam cüzdan kodu icin mi aldiniz![]()
40 dolar cüzdan kodu msi de var bende msi alabilirim belki birde evet kasa mini değil büyükKasanız mini değil demi birde Rx 5600XT yi 40 dolar steam cüzdan kodu icin mi aldiniz![]()
Kulaklık takmazsan cidden rahatsız ediyor bir çok şikayet varSapphire iyi bir Markamı hiç duymadım daha önce ama birazcık fan seside rahatsız etmez bence beni zaten kulaklık takıp oyun oynayınca hiç duymam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde gigabayt modeli iyi bir model ve markamı acaba ?
Teşekkürler Peki msi nasıl 5600xt modeli hemde steam cüzdan kodu var birde msi bilindik bir markaKulaklık takmazsan cidden rahatsız ediyor bir çok şikayet var
Sapphire iyi marka
Gigabyte da iyi marka
ikiside iyi
Gaming x en iyi soğutmaya sahiptiTeşekkürler Peki MSI nasıl 5600xt modeli hemde steam cüzdan kodu var birde MSI bilindik bir marka
Yani msi daha iyi gigabayt dan hemde fan sesi yapmaz hemde aralarında sadece 25 tl fark var o zaman msi tercih etsem daha iyi olur demi ?Gaming x en iyi soğutmaya sahipti
Ama tuf evo çıktı artık 2.
Nasıl 25 tl fark varYani MSI daha iyi gigabayt dan hemde fan sesi yapmaz hemde aralarında sadece 25 TL fark var o zaman MSI tercih etsem daha iyi olur demi ?
Link atayım bakın bi istersenizNasıl 25 TL fark var
gaming x modeli pahalı msı 5600xt nin
mech oc almayın kronik soğutma sorunu var
mech gp oc olabilir
GüzelArkadaşlar Bu Sistemi Toplamaya Başladım Power Supply/SSD/RAM/ANAKART Parçalarını Aldım Geri Kalan 3 Parçayıda Yakın Zamanda Alacağım Sizce Sistemim Nasıl Olmuş İyimi ? Bütün Parçalar Birbirine Uyğunmu ? Bir Sorunu Sıkıntısı Varmı ?
Kasa: Dark Guardian
İşlemci:AMD Ryzen 5 3600
EkranKartı:Gigabyte RX5600XT
AnaKart:Asus Prime B450M-K
RAM:Adata XPG Gammix G30 8Gb (2 adet)
SSD Disk:Samsung 860 Evo 500gb
Pover Supply:FSP 600-60AHBC 600w Güç Kaynağı
TamamLink atayım bakın bi isterseniz