torpilin var mıaktif olarak bir kulüpte oynayıp futbol seçmelerine katılabilir miyiz katılırsak ve seçilirsek kendi kulübümden beni isteyeceklermi lisansımı vs. o süreç nasıl oluyor
ne anlamdatorpilin var mı
tanıdık falan varne anlamda
baya yeteneğini sormuyorum devreye girecek birileri var mıne anlamda
aktif olarak bir kulüpte oynayıp futbol seçmelerine katılabilir miyiz katılırsak ve seçilirsek kendi kulübümden beni isteyeceklermi lisansımı vs. o süreç nasıl oluyor
teşekkürlerKulüpte oynayıp alt yapı seçmelerine katılabiliyorsun ve seçmelerde seçilirsen kulübüne bağlı olarak ücret istenir gideceğin kulüpten bu ücret değişiklik gösterebilir ya da hocanızla aranız iyiyse lisansını sana direkt verebilir
o milyonda 1 ihtimal eğer takımın istediğini verebilirsen seni alırlartorpilin yoksa %99.5 seçilmeyeceksin istersen 10 gol at
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o milyonda 1 ihtimal eğer takımın istediğini verebilirsen seni alırlar
seçmeler başlayınca profesyonel takımlardan birinde deneyeceğim o olmazsa başka bir kulüpte deneyeceğimHocam böyle insanları takmayın hayatında bir gayesi olmayıp insanları manipüle etmeye çalışıyorlar gittiğinizde seçilmezseniz vazgeçmeyin hemen torpil işleri ülkemizde çokça yaygın ama bu seçilmeyeceğiniz anlamına gelmiyor kendine güvenirsen yapabilirsin 3 olmaz 5 olmaz ama bir bakmışsın 6 defa katılıp seçilmişsin hangi kulübe gideceksiniz bu arada?
beşiktaş,galatasaray,fb gibi kulüplerseçmeler başlayınca profesyonel takımlardan birinde deneyeceğim o olmazsa başka bir kulüpte deneyeceğim
seçmeler başlayınca profesyonel takımlardan birinde deneyeceğim o olmazsa başka bir kulüpte deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
beşiktaş,galatasaray,fb gibi kulüpler
onlar her ilde yapıyormu seçmeleriHocam işiniz zor 3 büyüklerin seçmelerine karşı altınordu,eyüpspor gibi takımların seçmelerine katılın bayraşmpaşa sk seçmelerine gidin amatör olup iyi eğitimi olan iyi altyapısı olan kulüplere gidip şansınızı deneyin
onlar her ilde yapıyormu seçmeleri