sadolas
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 458
gönlümün efendisi nerelerdesinBiz o tufaya düştük bir kere bir daha niyetim yok![]()
gönlümün efendisi nerelerdesinBiz o tufaya düştük bir kere bir daha niyetim yok![]()
Newegg DHL ve UPS ile anlaşmalı 1500 euroya kadar sıkıntı çıkmaz.Yeni kanunla düzenleme geldi. İnsanların siparişlerini amazon hep iptal etti. Örneği o kadar çok ki almaya korktum resmen. Kanun gerimi iptal oldu veya başka bir olay mı döndü bilmiyorum ama yakın zamanda alışveriş yaparsam ve uyguna bulursam sipariş verip deneyeceğim. Teşekkürler
Niye iptal olsun güzel kardeşimYa iptal olursa
Bu mu edge mi sizce çok arada kaldım farkı nedirO anakart bence fiyatını haketmiyor. Az fazlasına B650E anakart alınabiliyor.
![]()
ASRock B650E PG RIPTIDE WIFI AM5 ATX Motherboard, 4 slots DDR5, PCIe 5.0 x16 Slot, 3 M.2 slots, 2.5Gb Lan, WI-FI 6E, 7.1 Nahimic Audio , Front USB3.2 Gen2X2 Type_C , 14+2+1 Power Phase - Newegg.com
Buy ASRock B650E PG RIPTIDE WIFI AM5 ATX Motherboard, 4 slots DDR5, PCIe 5.0 x16 Slot, 3 M.2 slots, 2.5Gb Lan, WI-FI 6E, 7.1 Nahimic Audio , Front USB3.2 Gen2X2 Type_C , 14+2+1 Power Phase with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Hastayım knkagönlümün efendisi nerelerdesin
Türkiye'ye gelip, kargo dağıtım merkezinden geri çağrılan ve iptale çevrilen kargo biliyorum. Çokta emin konuşmayalım.Kargoya verildi ürünler. İptal olmaz. Olursa da paranız iade edilir zaten. Ama olmayacak emin olun.![]()
Ramlarin yanlış geldiği gibiNiye iptal olsun güzel kardeşim
Ayn öyle arkadaşlarıminda başına geldi gümrükten geri dönmüşTürkiye'ye gelip, kargo dağıtım merkezinden geri çağrılan ve iptale çevrilen kargo biliyorum. Çokta emin konuşmayalım.![]()
Düz 5880Şimdi bunu alsak vergi var mı? Yoksa düz 5880 TL mi ödüyoz?
Garanti için MSI tercih ederim. Türkiyede garantisi geçerli. Ayrıca MSI Center çok kullanışlı bir uygulama. Özellik olarak pek farkları yok. Ana farklılık overclock kapasiteri diyebiliriz.Bu mu edge mi sizce çok arada kaldım farkı nedir