❌İndirim Bitti! Newegg: MSI MPG B650 EDGE WIFI 5880 TL - Team T-Force RGB 32GB 6000 CL38 2939 TL

Yeni kanunla düzenleme geldi. İnsanların siparişlerini amazon hep iptal etti. Örneği o kadar çok ki almaya korktum resmen. Kanun gerimi iptal oldu veya başka bir olay mı döndü bilmiyorum ama yakın zamanda alışveriş yaparsam ve uyguna bulursam sipariş verip deneyeceğim. Teşekkürler

Yeni kanunla düzenleme geldi. İnsanların siparişlerini amazon hep iptal etti. Örneği o kadar çok ki almaya korktum resmen. Kanun gerimi iptal oldu veya başka bir olay mı döndü bilmiyorum ama yakın zamanda alışveriş yaparsam ve uyguna bulursam sipariş verip deneyeceğim. Teşekkürler
Newegg DHL ve UPS ile anlaşmalı 1500 euroya kadar sıkıntı çıkmaz.

O anakart bence fiyatını haketmiyor. Az fazlasına B650E anakart alınabiliyor.

O anakart bence fiyatını haketmiyor. Az fazlasına B650E anakart alınabiliyor.

Bu mu edge mi sizce çok arada kaldım farkı nedir

Kargoya verildi ürünler. İptal olmaz. Olursa da paranız iade edilir zaten. Ama olmayacak emin olun. :)
Türkiye'ye gelip, kargo dağıtım merkezinden geri çağrılan ve iptale çevrilen kargo biliyorum. Çokta emin konuşmayalım. :peepo2:

Şimdi bunu alsak vergi var mı? Yoksa düz 5880 tl mi ödüyoz?

Hayırlısı olsun inşallah elinize ulaşır.

Bu mu edge mi sizce çok arada kaldım farkı nedir
Garanti için MSI tercih ederim. Türkiyede garantisi geçerli. Ayrıca MSI Center çok kullanışlı bir uygulama. Özellik olarak pek farkları yok. Ana farklılık overclock kapasiteri diyebiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,522
Üyeler
187,693
Son üye
Ardacan60
Geri