Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Newegg: MSI MPG B650 EDGE WIFI 5880 TL - Team T-Force RGB 32GB 6000 CL38 2939 TL

osos11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
Güle güle kazasız belasız kullanın.
Konun başına doldurduğunuz evrakların hangi seçeneklerini işaretlediğinizi ve kişisel bilgiler hariç olmak kaydıyla boşlukları nasıl doldurduğunuzu da yazarsanız güzel bir rehber olur diye düşünüyorum. Gözlemlediğim kadarıyla diğer forumlarda da bu konuda da insanların en büyük çekincelerinden bir tanesi bu formların nasıl doldurulacağı yönünde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Şahin
Güle güle kazasız belasız kullanın.
Konun başına doldurduğunuz evrakların hangi seçeneklerini işaretlediğinizi ve kişisel bilgiler hariç olmak kaydıyla boşlukları nasıl doldurduğunuzu da yazarsanız güzel bir rehber olur diye düşünüyorum. Gözlemlediğim kadarıyla diğer forumlarda da bu konuda da insanların en büyük çekincelerinden bir tanesi bu formların nasıl doldurulacağı yönünde.

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
MSI'ın garantisinin burada geçerli olduğunu söylemişsiniz, bugün bunu biraz araştırdım fakat bunu doğrulayacak bir kaynak göremedim. Birkaç saat önce MSI'a mail attım cevap bekliyorum.

Sizin kaynağınız nedir acaba? Ayrıca kaç yıl garantili burada?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Şahin
MSI'ın garantisinin burada geçerli olduğunu söylemişsiniz, bugün bunu biraz araştırdım fakat bunu doğrulayacak bir kaynak göremedim. Birkaç saat önce MSI'a mail attım cevap bekliyorum.

Sizin kaynağınız nedir acaba? Ayrıca kaç yıl garantili burada?
Kaynak kendim. :) Kuzenimin BestBuy'dan aldığı MSI laptopun ölü piksel kaynaklı ekran değişimi yapıldı MSI ServisPoint'te. 2 yıl garanti.

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
Kaynak kendim. :) Kuzenimin BestBuy'dan aldığı MSI laptopun ölü piksel kaynaklı ekran değişimi yapıldı MSI ServisPoint'te. 2 yıl garanti.
Dediğiniz sadece laptop için geçerli olabilir.

Capture+_2023-04-28-01-31-38.png

Top Bottom