Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Newegg: MSI MPG B650 EDGE WIFI 5880 TL - Team T-Force RGB 32GB 6000 CL38 2939 TL

tegmen.40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tegmen.040
Ürünün alındığı satıcı ile firma haricinde gözden kaçan çok önemli bir nokta var. Kargo şirketi. Eğer ürünü teslim edecek şirket Türkiye de saçma sapan bir kargo şirketi ile anlaşma yapmış ise, vergisini öncesinde ödemiş olsanız dahi kargo şirketi ürünü gümrükten çekme işlemi yapmıyor. böylece gümrük müşavirliği, beyanname verme vs gibi sıkıntılı bir süreç başlıyor. kısaca seni aldığına pişman ediyorlar, ürünün bedelinin de hiç önemi yok. Mesela amazon un yurtdışı sayfalarından 560 dolarlık alım yaptım ürün kapıma kadar geldi sorun olmadı. aynı amazondan 35 dolarlık alım yaptım kargo şirketi beyanname vermedi diye gümrükte aylarca uğraşıp ürünü iade ettim.

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
Ürünün alındığı satıcı ile firma haricinde gözden kaçan çok önemli bir nokta var. Kargo şirketi. Eğer ürünü teslim edecek şirket Türkiye de saçma sapan bir kargo şirketi ile anlaşma yapmış ise, vergisini öncesinde ödemiş olsanız dahi kargo şirketi ürünü gümrükten çekme işlemi yapmıyor. böylece gümrük müşavirliği, beyanname verme vs gibi sıkıntılı bir süreç başlıyor. kısaca seni aldığına pişman ediyorlar, ürünün bedelinin de hiç önemi yok. Mesela amazon un yurtdışı sayfalarından 560 dolarlık alım yaptım ürün kapıma kadar geldi sorun olmadı. aynı amazondan 35 dolarlık alım yaptım kargo şirketi beyanname vermedi diye gümrükte aylarca uğraşıp ürünü iade ettim.
Newegg DHL ve UPS ile çalışıyor, harici kargo ile gelen sipariş görmedim tr'ye.

osos11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
Newegg DHL ve UPS ile çalışıyor, harici kargo ile gelen sipariş görmedim tr'ye.
Ek olarak Fedex ile çalışıyor. Türkiye'ye diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla Fedex ile nadirde olsa gönderim yapıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Şahin
Özet
Sipariş tarihi 10 Nisan
Teslimat Tarihi 26 Nisan
Ek ücret: YOK - Sepette ödeme anında ne yazıyorsa o :)
20230426_175253.jpg

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Hayırlı olsun beyler. Anladığım kadarıyla alışveriş yapacağımız zaman öncelikle satıcı newegg. Kargo firmasıda ups, dhl ve fedex olursa sorun olmadan ulaşıyor.

splashhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Splashhh
Özet
Sipariş tarihi 10 Nisan
Teslimat Tarihi 26 Nisan
Alıntıyı görüntüle
Hocam işlemci ne aldın? Link var mı? 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özet
Sipariş tarihi 10 Nisan
Teslimat Tarihi 26 Nisan
Alıntıyı görüntüle
Sıvı soğutucu bozulursa hurdasına talibim hocam. Bende de aynısı var. Hurdasıyla rahat 5 sene giderim sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom