❌İndirim Bitti! Newegg: MSI MPG B650 EDGE WIFI 5880 TL - Team T-Force RGB 32GB 6000 CL38 2939 TL

Ürünün alındığı satıcı ile firma haricinde gözden kaçan çok önemli bir nokta var. Kargo şirketi. Eğer ürünü teslim edecek şirket Türkiye de saçma sapan bir kargo şirketi ile anlaşma yapmış ise, vergisini öncesinde ödemiş olsanız dahi kargo şirketi ürünü gümrükten çekme işlemi yapmıyor. böylece gümrük müşavirliği, beyanname verme vs gibi sıkıntılı bir süreç başlıyor. kısaca seni aldığına pişman ediyorlar, ürünün bedelinin de hiç önemi yok. Mesela amazon un yurtdışı sayfalarından 560 dolarlık alım yaptım ürün kapıma kadar geldi sorun olmadı. aynı amazondan 35 dolarlık alım yaptım kargo şirketi beyanname vermedi diye gümrükte aylarca uğraşıp ürünü iade ettim.

Ürünün alındığı satıcı ile firma haricinde gözden kaçan çok önemli bir nokta var. Kargo şirketi. Eğer ürünü teslim edecek şirket Türkiye de saçma sapan bir kargo şirketi ile anlaşma yapmış ise, vergisini öncesinde ödemiş olsanız dahi kargo şirketi ürünü gümrükten çekme işlemi yapmıyor. böylece gümrük müşavirliği, beyanname verme vs gibi sıkıntılı bir süreç başlıyor. kısaca seni aldığına pişman ediyorlar, ürünün bedelinin de hiç önemi yok. Mesela amazon un yurtdışı sayfalarından 560 dolarlık alım yaptım ürün kapıma kadar geldi sorun olmadı. aynı amazondan 35 dolarlık alım yaptım kargo şirketi beyanname vermedi diye gümrükte aylarca uğraşıp ürünü iade ettim.
Newegg DHL ve UPS ile çalışıyor, harici kargo ile gelen sipariş görmedim tr'ye.

Özet
Sipariş tarihi 10 Nisan
Teslimat Tarihi 26 Nisan
Ek ücret: YOK - Sepette ödeme anında ne yazıyorsa o :)
20230426_175253.jpg

O sıvı soğutma borusu öyle olmamış bu arada söyleyeyim.
Pompa radyatörün üstünde. 2 senedir sorunsuz çalışıyor. Bozulmasını bekliyorum zaten k360 almak için :)

Hayırlı olsun beyler. Anladığım kadarıyla alışveriş yapacağımız zaman öncelikle satıcı newegg. Kargo firmasıda ups, dhl ve fedex olursa sorun olmadan ulaşıyor.

Özet
Sipariş tarihi 10 Nisan
Teslimat Tarihi 26 Nisan
Alıntıyı görüntüle
Hocam işlemci ne aldın? Link var mı? 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özet
Sipariş tarihi 10 Nisan
Teslimat Tarihi 26 Nisan
Alıntıyı görüntüle
Sıvı soğutucu bozulursa hurdasına talibim hocam. Bende de aynısı var. Hurdasıyla rahat 5 sene giderim sanırım

Hocam işlemci ne aldın? Link var mı? 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutucu bozulursa hurdasına talibim hocam. Bende de aynısı var. Hurdasıyla rahat 5 sene giderim sanırım
Dolaptan 2 aylık ryzen 7 7700x aldım 6400e :)

Geri