Eric_Cartman
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Senden de kardeşim. Güzel günlerde kullan.Benim ürünler sorunsuz teslim edildi. Paylaşım için teşekkür ederim. Allah razı olsun kral![]()
Senden de kardeşim. Güzel günlerde kullan.Benim ürünler sorunsuz teslim edildi. Paylaşım için teşekkür ederim. Allah razı olsun kral![]()
Bende teşekkür ederim hocam gidip bu paraya b650 plus falan alacaktık mis gibi üst düzey bi b650 aldık.Senden de kardeşim. Güzel günlerde kullan.
Rica ederim kardeşim. Güzel günlerde kullan.Bende teşekkür ederim hocam gidip bu paraya b650 plus falan alacaktık mis gibi üst düzey bi b650 aldık.
Newegg DHL ve UPS ile çalışıyor, harici kargo ile gelen sipariş görmedim tr'ye.Ürünün alındığı satıcı ile firma haricinde gözden kaçan çok önemli bir nokta var. Kargo şirketi. Eğer ürünü teslim edecek şirket Türkiye de saçma sapan bir kargo şirketi ile anlaşma yapmış ise, vergisini öncesinde ödemiş olsanız dahi kargo şirketi ürünü gümrükten çekme işlemi yapmıyor. böylece gümrük müşavirliği, beyanname verme vs gibi sıkıntılı bir süreç başlıyor. kısaca seni aldığına pişman ediyorlar, ürünün bedelinin de hiç önemi yok. Mesela amazon un yurtdışı sayfalarından 560 dolarlık alım yaptım ürün kapıma kadar geldi sorun olmadı. aynı amazondan 35 dolarlık alım yaptım kargo şirketi beyanname vermedi diye gümrükte aylarca uğraşıp ürünü iade ettim.
Ek olarak Fedex ile çalışıyor. Türkiye'ye diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla Fedex ile nadirde olsa gönderim yapıyorlar.Newegg DHL ve UPS ile çalışıyor, harici kargo ile gelen sipariş görmedim tr'ye.
O sıvı soğutma borusu öyle olmamış bu arada söyleyeyim.Özet
Sipariş tarihi 10 Nisan
Teslimat Tarihi 26 Nisan
Ek ücret: YOK - Sepette ödeme anında ne yazıyorsa o
Alıntıyı görüntüle
Pompa radyatörün üstünde. 2 senedir sorunsuz çalışıyor. Bozulmasını bekliyorum zaten k360 almak içinO sıvı soğutma borusu öyle olmamış bu arada söyleyeyim.
Görüntü çok çirkin ya bozulmasını bekleme sat bunu istediğini al canımPompa radyatörün üstünde. 2 senedir sorunsuz çalışıyor. Bozulmasını bekliyorum zaten k360 almak için![]()
Hocam işlemci ne aldın? Link var mı?Özet
Sipariş tarihi 10 Nisan
Teslimat Tarihi 26 Nisan
Alıntıyı görüntüle
Sıvı soğutucu bozulursa hurdasına talibim hocam. Bende de aynısı var. Hurdasıyla rahat 5 sene giderim sanırımÖzet
Sipariş tarihi 10 Nisan
Teslimat Tarihi 26 Nisan
Alıntıyı görüntüle
Dolaptan 2 aylık ryzen 7 7700x aldım 6400eHocam işlemci ne aldın? Link var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı soğutucu bozulursa hurdasına talibim hocam. Bende de aynısı var. Hurdasıyla rahat 5 sene giderim sanırım