Aderal
80+ Bronze
Tamamdır hocam hallettim. Sağolun, mail adresimi istediler fakat henüz gelen bir mail yokDHL yi arayıp gümrük çekim işlemlerini başlatabilirsiniz.
Tamamdır hocam hallettim. Sağolun, mail adresimi istediler fakat henüz gelen bir mail yokDHL yi arayıp gümrük çekim işlemlerini başlatabilirsiniz.
Hocam siz aradıktan sonra direk geldi mi mailDHL yi arayıp gümrük çekim işlemlerini başlatabilirsiniz.
Ertesi gün geldiHocam siz aradıktan sonra direk geldi mi mail
Anladım teşekkürler beklemedeyim o zaman, bu arada sizin süreçte yeni gelişme var mıErtesi gün geldi
Aynı ben de beklemedeyim.Anladım teşekkürler beklemedeyim o zaman, bu arada sizin süreçte yeni gelişme var mı
Hocam kendi adıma gümrük için istenilen belgeleri gönderdim bekliyorum muhtemelen bu süreç biraz zaman alacakSon durum nedir elinize ulaştı mı ekstra ücret vs. çıktımı güncelleme yapabilir misiniz ?
YaparBen de 6400tl'lik ürün almak istiyorum ama babam benle kavga etti az önce, kendisi böyle bir kumara girmem diyor. Ürün gümrükte takılı kalırsa newegg iade yapar mı?
Sizin geçti mi hocam neler oldu? Okudum musajlarınızı ama sonucu göremedim. Ek ücret ödediniz mi?Yapar
Henüz gümrükteSizin geçti mi hocam neler oldu? Okudum musajlarınızı ama sonucu göremedim. Ek ücret ödediniz mi?
Merhaba,Henüz gümrükte