Aynısı bana da geldi. Geçti ya da bugün geçecek demektir.Merhaba,
Ürünlerinizin işlemleri tamamlanarak gün içerisinde DHLE tesliini sağlıyor olacağız. Teslimat süreci sorgulaması açısından 444 00 40 telefon ile iletişime geçebilirsiniz.
Ne demek istedi anlayamadım?
Amerika merkezli E-ticaret sitesi sadece bilgisayar üzerine ürün satışı yapıyorlar. Türkiye'ye de ürün gönderimi yapıyor. Bazen kampanyalar ile ucuz ürünler düşebiliyor.neweggin olayı ne ?
Amazon tr'den alınan ramler geldi aklıma ilanı yanlış girmişlerdi kupon verdiler sonra, 16 gb mi 32 gb mı yolluyacaklar diye forum da olay çıkmıştı ,Biz o tufaya düştük bir kere bir daha niyetim yok
2k dolar a 4070 satıyorlar 40 k yapıyor oda şey alıyorlar mı gümrük vergisini yoksa dahil olmadan mıAmerika merkezli E-ticaret sitesi sadece bilgisayar üzerine ürün satışı yapıyorlar. Türkiye'ye de ürün gönderimi yapıyor. Bazen kampanyalar ile ucuz ürünler düşebiliyor.
Satıcı Newegg ise son ödeme ekranında vergiler dahil fiyat çıkıyor.2k dolar a 4070 satıyorlar 40 k yapıyor oda şey alıyorlar mı gümrük vergisini yoksa dahil olmadan mı
Benim ürünler sorunsuz teslim edildi. Paylaşım için teşekkür ederim. Allah razı olsun kralAynısı bana da geldi. Geçti ya da bugün geçecek demektir.
vekalet vs verdiniz mi? siparişinizi ve ne yaptılarınızı, yani süreci kısaca özetler misiniz?Benim ürünler sorunsuz teslim edildi. Paylaşım için teşekkür ederim. Allah razı olsun kral
İstedikleri evrakları doldurup gönderdik. Herhangi ek vergi Çıkmadı. Süreç Bu kadar.vekalet vs verdiniz mi? siparişinizi ve ne yaptılarınızı, yani süreci kısaca özetler misiniz?
150 euro üzeri ürünlerin böyle geçebileceğini bilmiyordum. yararlı konu gerçekten