❌İndirim Bitti! Newegg: MSI MPG B650 EDGE WIFI 5880 TL - Team T-Force RGB 32GB 6000 CL38 2939 TL

neweggin olayı ne ?

Var mı ulaşan?

Merhaba,

Ürünlerinizin işlemleri tamamlanarak gün içerisinde DHLE tesliini sağlıyor olacağız. Teslimat süreci sorgulaması açısından 444 00 40 telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Ne demek istedi anlayamadım? 😄
Aynısı bana da geldi. Geçti ya da bugün geçecek demektir.

Merhabalar,

Gümrük işlemlerinize başlanmıştır. Gümrük muayene memurları tarafından beyannameniz incelenmektedir.

Bana en son bu geldi

Gümrük çekim işlemleri tamamlandı :)

7CE35DA3-9368-4D54-81B3-70C34614B4EC.png

neweggin olayı ne ?
Amerika merkezli E-ticaret sitesi sadece bilgisayar üzerine ürün satışı yapıyorlar. Türkiye'ye de ürün gönderimi yapıyor. Bazen kampanyalar ile ucuz ürünler düşebiliyor.

Amerika merkezli E-ticaret sitesi sadece bilgisayar üzerine ürün satışı yapıyorlar. Türkiye'ye de ürün gönderimi yapıyor. Bazen kampanyalar ile ucuz ürünler düşebiliyor.
2k dolar a 4070 satıyorlar 40 k yapıyor oda şey alıyorlar mı gümrük vergisini yoksa dahil olmadan mı

2k dolar a 4070 satıyorlar 40 k yapıyor oda şey alıyorlar mı gümrük vergisini yoksa dahil olmadan mı
Satıcı Newegg ise son ödeme ekranında vergiler dahil fiyat çıkıyor.

Benim ürünler sorunsuz teslim edildi. Paylaşım için teşekkür ederim. Allah razı olsun kral ❤️
vekalet vs verdiniz mi? siparişinizi ve ne yaptılarınızı, yani süreci kısaca özetler misiniz?
150 euro üzeri ürünlerin böyle geçebileceğini bilmiyordum. yararlı konu gerçekten.

vekalet vs verdiniz mi? siparişinizi ve ne yaptılarınızı, yani süreci kısaca özetler misiniz?
150 euro üzeri ürünlerin böyle geçebileceğini bilmiyordum. yararlı konu gerçekten
İstedikleri evrakları doldurup gönderdik. Herhangi ek vergi Çıkmadı. Süreç Bu kadar.

Geri