Çözüldü✓ AC1200 USB Wifi Adaptör

Slyexty

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba, AC1200 Dual Band usb wifi adaptör satın aldım. Ürünün üzerinde 5G desteklediği yazıyordu. Şuan ürünü takıp çalıştırdım ancak 2.4G yi görüyor sadece. 5G yi görmesi için napabilirim yardımcı olur musunuz.

arayüzünden açabilirsin kapalıysa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5ghz yakındayken bağlanır genelde uzaklarda 2.4ü kullanır

modemlerin arayüzleri olur 192. ile başlayan ip ile girilir. modeme göre değişiyor bu sizinkini bilmiyorum.

modemlerin arayüzleri olur 192. ile başlayan ip ile girilir. modeme göre değişiyor bu sizinkini bilmiyorum.
Laptopumda 5g yi görüyor ancak masaüstü bilgisayarımda görmüyor. Laptopumda harici bir ağ bağdaştırıcı yok. Masaüstü bilgisayarımda AC1200 Dual Band 5G USB 3.0 ağ bağdaştırıcısı var

o olayı bilmiyorum dostum yalan olmasın
100mbs internetim normalde. 2.4G ye bağlanınca 20mbs den fazla görmüyor.

Yardımcı olur musunuz lütfen

driver'ini kurdunuz mu?

CD room'um yok 2017 yılından bir driver yüklü olarak gelmişti. İnternetten 2019 driver'ı bulup yükledim bir fark olmadı

CD room'um yok 2017 yılından bir driver yüklü olarak gelmişti. İnternetten 2019 driver'ı bulup yükledim bir fark olmadı
Driver için cd yollanmış*

İnternet o kadar kötü ki mesajlarınız geç gözüküyor..

wifi ayarlarından 5ghz kanalını otomatik yerine 40 ila 150 arasında bir değer seçerek deneyin
rastgele bir değer mesela 50 yazın

wifi ayarlarından 5ghz kanalını otomatik yerine 40 ila 150 arasında bir değer seçerek deneyin
rastgele bir değer mesela 50 yazın
Nasıl yani anlamadım

Tam olarak ne yapmam lazım

üstteki arkadaşın yazmış olduğu gibi modeminizin arayüzünden 5ghz kısmında otomatik seçili halde görünecek orayı değiştirmeniz gerekiyor

üstteki arkadaşın yazmış olduğu gibi modeminizin arayüzünden 5ghz kısmında otomatik seçili halde görünecek orayı değiştirmeniz gerekiyor
Modem arayüzüne girdiğimde kullanıcı adı şifre istiyor ancak kullanıcı adı ve şifreyi bilmiyorum. Eski modemide arayüzün sağ tarafında admin admin yazarak girebilirsiniz diyordu bunda öyle bir şey yazmıyor tamamen boş ekran sadece kullanıcı adı şifre soruyor. admin admin administrator administrator falan denedim olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri