500tl ye Mouse lazım

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,068
Laptop için alıcağım arada oyun da oynarım daha çok yazılım vb işler yapıcağım ama kablolu oyuncu mouseleri ile kablosuz mouselar arasında gidip geliyorum

Şu an kafamda m330 var sizce nasıldır başka önerileriniz var mıdır

Laptop için alıcağım arada oyun da oynarım daha çok yazılım vb işler yapıcağım ama kablolu oyuncu mouseleri ile kablosuz mouselar arasında gidip geliyorum

Nays ile alırsan 500 bandına geliyor kesinlikle öneririm.

sabit bir yerde durmayacaksa kablosuz ofis mousesi daha iyi olur hocam oyundada logitech/a4tech gibi markalar üzmüyor çok profesyonel değilseniz arada fark çok değil

Hocam m330 ile oyun oynayamazsın hem gecikmesi yüksek olur hem de aerodinami olarak başarız kalır. Steelseries rival 3 öneririm hem sade hem de oyunlarda başarılı segmentine göre. Kablosu da hafiftir seni günlük kullanımda üzmez.

Nays yüzde 10 mu indirim yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

600 bandında bi razer vardı
O razer baya kötü. 2 katı fark var ıps ve g değerleri arasında m800 ile

Hocam m330 ile oyun oynayamazsın hem gecikmesi yüksek olur hem de aerodinami olarak başarız kalır. Steelseries rival 3 öneririm hem sade hem de oyunlarda başarılı segmentine göre. Kablosu da hafiftir seni günlük kullanımda üzmez.
yok hocam rival 3 artık önerilmez.

Nays yüzde 10 mu indirim yapıyor

600 bandında bi razer vardı
%10 yapıyor evet 600 küsüre geliyor M800. İçinde kaliteli Kaith 4s switch ile geliyor ayrıca sensörü de çok iyidir.

M800 wirelessten daha iyi bir tercih yok rival falan hikaye özellikle wireless olacaksa.

m800 wireless değil m625 demiştiniz onu mu kastediyonuz
O razer baya kötü. 2 katı fark var ıps ve g değerleri arasında m800 ile

yok hocam rival 3 artık önerilmez.

%10 yapıyor evet 600 küsüre geliyor M800. İçinde kaliteli Kaith 4s switch ile geliyor ayrıca sensörü de çok iyidir.

M800 wirelessten daha iyi bir tercih yok rival falan hikaye özellikle wireless olacaksa.

B
m800 wireless değil m625 demiştiniz onu mu kastediyonuz
Bir saniye yanlış atmışım

M800DB kalmamış fakat m625plus pwm3335 sensör ve kaith switch ile geliyor.

400 IPS 40G

B

Bir saniye yanlış atmışım

M800DB kalmamış fakat m625plus pwm3335 sensör ve kaith switch ile geliyor.

400 IPS 40G
Bütçeyi biraz aşıyor biraz düşüneceğim
Nays tosla gibi bişi mi

Bütçeyi biraz aşıyor biraz düşüneceğim
Nays tosla gibi bişi mi
Aynen iş bankasının sanal kartı. Hiçbirşey gerektirmiyor hatta ilk para yatırmaya 20 tl de oradan veriyor.

o 20 tl için referans linki ile mi kayıt olmak gerekliydi onu hatırlamıyorum öyle ise yanlış anlamazsanız ben verebilirim :d

Ek olarak eğer ben kesinlikle 500 tl üstüne çıkamam naysla uğraşamam ama kablosuz güzel bir mouse almak istiyorum derseniz de

69 GR PWM3325 Sensör 12000DPI 800mAh batarya 7 programlanabilir tuş, kendine ait Driver RGB falan filan

Aynen iş bankasının sanal kartı. Hiçbirşey gerektirmiyor hatta ilk para yatırmaya 20 TL de oradan veriyor.

o 20 TL için referans linki ile mi kayıt olmak gerekliydi onu hatırlamıyorum öyle ise yanlış anlamazsanız ben verebilirim :d

Ek olarak eğer ben kesinlikle 500 TL üstüne çıkamam naysla uğraşamam ama kablosuz güzel bir mouse almak istiyorum derseniz de
Bu mouseyi görmüştüm ne kadar fark olur m625 ile

Bu mouseyi görmüştüm ne kadar fark olur m625 ile
Açıkçası çok üst düzey bir fps oyuncusu değilseniz pek bir fark hissedeceğinizi sanmıyorum. M625in sensörü ve switchi bundan daha iyi ayrıca skatezleri vs de daha iyi. Ama hem iş hem de orta düzey oyun için alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,804
Üyeler
191,170
Son üye
olivia-123
Geri