snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
720 TL den 520 ye düşmüş alınır mı?
daha önce arctis 5 kullanıp beğenmiştim. bu kulaklık beni üzer mi? ve müzik performansı nadıl?Alınır,eskiden o fiyata HS70 vardı![]()
İyidir,ben HS 70 tercih ederim amadaha önce arctis 5 kullanıp beğenmiştim. bu kulaklık beni üzer mi? ve müzik performansı nadıl?
hs 70 ile tek farkları kablosuz olması değil mi? kablosuz kulaklık almam arctis 7 hariç.İyidir,ben HS 70 tercih ederim ama
Neden ki,Çok iyi bir kulaklık HS70.Müzik konusunda da hiç üzmezhs 70 ile tek farkları kablosuz olması değil mi? kablosuz kulaklık almam arctis 7 hariç.
kablosuz kulaklıklar ile ilgili kötü anılarım var. birax alakasız olsa da logitech markasını da bu yüzden sevmiyorum.ve biraz pahalılar. şimdi hs60 ile ilgili hs70 ile tek farkları kablosuz olması değil mi? başka farklılıkları var mı?Neden ki,Çok iyi bir kulaklık HS70.Müzik konusunda da hiç üzmez
HS 70 gerçekten iyi bir wireless kulaklık.kablosuz kulaklıklar ile ilgili kötü anılarım var. birax alakasız olsa da logitech markasını da bu yüzden sevmiyorum.ve biraz pahalılar. şimdi hs60 ile ilgili hs70 ile tek farkları kablosuz olması değil mi? başka farklılıkları var mı?
hs 60 ile farkları neler? hs 60 ı beğenirsem bir kaç ay sonra hs70 alabilirim.HS 70 gerçekten iyi bir wireless kulaklık.
Şöyle söyleyeyim,ana farkları wireless olmaları.Başka bildiğim büyük bir fark yok.Küçük farklar vardır,aklıma gelmiyor.Sen bilirsin ama wireless gerçekten çok iyi oluyor.hs 60 ile farkları neler? hs 60 ı beğenirsem bir kaç ay sonra hs70 alabilirim.
teşekkür ederim hs60 alacağım o zaman.Şöyle söyleyeyim,ana farkları wireless olmaları.Başka bildiğim büyük bir fark yok.Küçük farklar vardır,aklıma gelmiyor.Sen bilirsin ama wireless gerçekten çok iyi oluyor.