Neler Yeni

🔥İndirim DJI Mini 3 Pro(RC Ekranlı Kumanda) + DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Plus 30.000 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mihi
Selamlar, uzun zamandır bu ürünlerin fiyatlarının düşmesini bekliyorum. Trendyol bir kampanya yapmış detayları paylaşıyorum

Bu drone'u bilenler bilir bu kiti almak zorunlu gibi bir şey. Şu an en ucuz burada. Buna ek olarak Trendyol'un 30000 tl üstü alımlarına 2200 tl kuponu var. Sadece DJI ürünlerinde geçerli. Bu ikisini sepete ekleyip kuponu uygularsanız 30.000 tl ye bu iki ürünü alabilirisiniz. normalde 24k drone, 9k kit 34 civarlarına geliyordu. Ciddi bir indirim var.

Drone u tek alırsanız: 24000 fiyatı - 1500 tl kupon = 22500 e geliyor
Drone + kit'i alırsanız:
24000 + 8200 = 32.200 - 2200 tl kupon = 30.000 tl ye geliyor.
Sadece kit 8198 TL. Kupon kullanamıyorsunuz ama fiyatı piyasaya göre ciddi indirimli. Bu drone varsa bu fiyata bu kit alınır.

Ürünler
Trendyol DJI Mini 3 Pro linki
Trendyol mini 3 pro fly more kit plus linki

Not : Satıcı Trendyol ve kuponlar sınırlı. Bugn son gün olarak gösteriliyor.

1684910895986.png

1684910918561.png

Son düzenleme:

Mert

80+ Silver
Hemen hemen her yerde izin almadan kullanmak yasak. Bu şekilde para yatırmak çok anlamsız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mihi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen hemen her yerde izin almadan kullanmak yasak. Bu şekilde para yatırmak çok anlamsız.
O söylediğiniz belli bir ağırlığın üstündeki dronelar için geçerli. 249 gr bu drone. Bu özelliklere sahip en hafif drone. Öyle bir izne ihtiyaç duymuyor. Sadece uçuşa yasak bölgelerde kullanımı yasak onlarda zaten askeri bölgeler vs. Çok fazla yok diye biliyorum haritası vs var internette. Hatta 250 gr altı dünyanın bir çok ülkesinde sorunsuz kullanabilrisin. Araştırırsan daha detaylı bilgiye erişebilirsin.

Sadece basit bir drone ehliyeti gerekiyor onu da sivil havacılık sitesinden hızlıca alabilirsin. Online ufak bir sınavı var. Ücretsiz

GirayHan

80+ Platinum
Selamlar, uzun zamandır bu ürünlerin fiyatlarının düşmesini bekliyorum. Trendyol bir kampanya yapmış detayları paylaşıyorum

Bu drone'u bilenler bilir bu kiti almak zorunlu gibi bir şey. Şu an en ucuz burada. Buna ek olarak Trendyol'un 30000 TL üstü alımlarına 2200 TL kuponu var. Sadece DJI ürünlerinde geçerli. Bu ikisini sepete ekleyip kuponu uygularsanız 30.000 TL ye bu iki ürünü alabilirisiniz. normalde 24k drone, 9k kit 34 civarlarına geliyordu. Ciddi bir indirim var.

Drone u tek alırsanız: 24000 fiyatı - 1500 TL kupon = 22500 e geliyor
Drone + kit'i alırsanız:
24000 + 8217 = 32.217 - 2200 TL kupon = 30.017 TL ye geliyor.

Ürünler
Trendyol DJI Mini 3 Pro linki
Trendyol mini 3 pro fly more kit plus linki

Not : Satıcı Trendyol ve kuponlar sınırlı. Bugn son gün olarak gösteriliyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
kaptım. fırsat paylaşımın için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O söylediğiniz 250 gr üstü dronelar için geçerli. 249 gr bu drone. Öyle bir izne ihtiyaç duymuyor. Sadece uçuşa yasak bölgelerde kullanımı yasak onlarda zaten askeri bölgeler vs. Çok fazla yasak olan bölge bulamazsın. Hatta 250 gr altı dünyanın bir çok ülkesinde sorunsuz kullanabilrisin. Araştırırsan daha detaylı bilgiye erişebilirsin.

Sadece basit bir drone ehliyeti gerekiyor onu da sivil havacılık sitesinden hızlıca alabilirsin. Online ufak bir sınavı var. Ücretsiz
Tek sıkıntı "ilter"

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mihi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaptım. fırsat paylaşımın için teşekkürler.

Tek sıkıntı "ilter"

Teşekkürler, hayırlı olsun. Ben de bu ilter olayını biraz araştırayım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,759
İsim
Diyarhan
Nays kart ile ayrı ayrı alınca 250 250 daha düşer herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
sıfır sahibinden ürünler var bu fiyata

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

Mert

80+ Silver
O söylediğiniz belli bir ağırlığın üstündeki dronelar için geçerli. 249 gr bu drone. Bu özelliklere sahip en hafif drone. Öyle bir izne ihtiyaç duymuyor. Sadece uçuşa yasak bölgelerde kullanımı yasak onlarda zaten askeri bölgeler vs. Çok fazla yok diye biliyorum haritası vs var internette. Hatta 250 gr altı dünyanın bir çok ülkesinde sorunsuz kullanabilrisin. Araştırırsan daha detaylı bilgiye erişebilirsin.

250 gr altı da dahil olmak üzere Türkiye sınırları içerisinde yeşil alanlar harici uçuş yapmak yasak. SHGM ve emniyet birimlerinden teyit edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mihi
Bu linkteki drone buyuk ıhtımalle yurtdışı cihazı. Dolayısıyla garantisi yoktur. Kit ise plus paket değil. Yani bataryanın kapasitesi daha düşük. O kit zaten normalde daha ucuz. Benim attıgım 9000 tl altında kolay kolay bulunmuyor. Ben 1 aydır araştırıyorum drone + plus paket kit hiç bu fiyatları görmedi.

250 gr altı da dahil olmak üzere Türkiye sınırları içerisinde yeşil alanlar harici uçuş yapmak yasak. SHGM ve emniyet birimlerinden teyit edebilirsin.
Hocam bu drone uçuş izinleri biraz değişken. Sivil havacılıgın verdiği haritada çoğu yer uçuşa müsait. Ek olarka uçurmadan emniyet veya jandarmaya da haber vermekte fayda var. Ek yasak bölgeler olabilir. Onun harici atıyorum yaşadığım yer olan samsun için %70-80 lkk bir alanda nerdeyse sorunsuz uçuş yapabilirim.

1684928481426.png

Son düzenleme:

Mert

80+ Silver
Bu linkteki drone buyuk ıhtımalle yurtdışı cihazı. Dolayısıyla garantisi yoktur. Kit ise plus paket değil. Yani bataryanın kapasitesi daha düşük. O kit zaten normalde daha ucuz. Benim attıgım 9000 TL altında kolay kolay bulunmuyor. Ben 1 aydır araştırıyorum drone + plus paket kit hiç bu fiyatları görmedi.

Hocam bu drone uçuş izinleri biraz değişken. Sivil havacılıgın verdiği haritada çoğu yer uçuşa müsait. Ek olarka uçurmadan emniyet veya jandarmaya da haber vermekte fayda var. Ek yasak bölgeler olabilir. Onun harici atıyorum yaşadığım yer olan samsun için %70-80 lkk bir alanda nerdeyse sorunsuz uçuş yapabilirim.

Alıntıyı görüntüle
Kırmızı alanda uçuş yapamazsın. Renksiz yerlerde izin alman gerek. Sadece gözüken ufak yeşil halkalarda uçuş tamamen serbest.

Top Bottom