Öneri 800TL Bütçe Oyun Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,076
Yaz zamanı veya şu anda indirimde ise alabilirim. 800TL param var ne kadar çok oyun alırsam o kadar iyi.

Epic Games'te GTA 5 ve sonrasında bedava verilen tüm oyunlar ve Dying Light 2, Assassin's Creed Rogue, Far Cry 5 var.

Steam:

Amazon Prime Gaming'ten gelen de çok fazla oyun var fakat çoğunu denemedim. Mesela Mass Effect Legendary Edition oynanır mı?

rdr2 al 1150 TL'ye bile değer (379 TL'ye düşüyor indirimde)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yaz zamanı veya şu anda indirimde ise alabilirim. 800TL param var ne kadar çok oyun alırsam o kadar iyi.

Epic Games'te GTA 5 ve sonrasında bedava verilen tüm oyunlar ve Dying Light 2, Assassin's Creed Rogue, Far Cry 5 var.

Steam:

Amazon Prime Gaming'ten gelen de çok fazla oyun var fakat çoğunu denemedim. Mesela Mass Effect Legendary Edition oynanır mı?
Mass Effect Legendary Edition cok iyidir. Pek remaster edemediler ama hikaye acisindan cok iyi. Steam hesabina bakamadim maalesef ben sana onerilerimi yapacagim bu arada prime gamingten Lake adli oyunu al 2-3 saatlik guzel oyun.
God of War
Horizon Zero Dawn
State of Decay 2 (Epic Games)
MGS 5
Witcher 3
Mafia 2 DE
Mafia 3 DE
Hades
Hellblade
Far Cry 6 ya da 5 (Voidu 67TL falandi)
Among the Sleep
The Unfettered (Cikacak)
A Plague Tale : Innocence
Islanders
Dinkum
BPM
AC Odyssey (Valhalla)
Brotato
Spec Ops : The Line
Outer Wilds
Contraband Police
Cyberpunk 2077

Aklima gelen oyunlar bunlar su an alinabilecek. Eger begenmezsen tur vs. verirsen ona gore bakarak yazarim.

• Beğen
Mass Effect Legendary Edition şahsi yorumum:
1 oyun: vuruş hissi yok direk kapattım çok sıktı
2.oyun: kesinlikle oynanır
3.oyun : henüz oynamadım.

• Beğen
Mass Effect Legendary Edition cok iyidir. Pek remaster edemediler ama hikaye acisindan cok iyi. Steam hesabina bakamadim maalesef ben sana onerilerimi yapacagim bu arada prime gamingten Lake adli oyunu al 2-3 saatlik guzel oyun.
God of War
Horizon Zero Dawn
State of Decay 2 (Epic Games)
MGS 5
Witcher 3
Mafia 2 DE
Mafia 3 DE
Hades
Hellblade
Far Cry 6 ya da 5 (Voidu 67TL falandi)
Among the Sleep
The Unfettered (Cikacak)
A Plague Tale : Innocence
Islanders
Dinkum
BPM
AC Odyssey (Valhalla)
Brotato
Spec Ops : The Line
Outer Wilds
Contraband Police
Cyberpunk 2077

Aklima gelen oyunlar bunlar su an alinabilecek. Eger begenmezsen tur vs. verirsen ona gore bakarak yazarim.
Mass Effect Legendary Edition Amazon'dan geldi ama hiç bakmadım. Hem gözüme kötü geliyor görüntü hem de İng pek iyi değil anlamam gfn ile oynuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mass Effect Legendary Edition şahsi yorumum:
1 oyun: vuruş hissi yok direk kapattım çok sıktı
2.oyun: kesinlikle oynanır
3.oyun : henüz oynamadım.

Steam:

Hunt Showdown , Resident Evil Serisi , Doom serisi

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,693
Üyeler
192,768
Son üye
berkk54