Kendi sistemimi iade bu sistemi almalımıyım gerek varmı

Berkay4809

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
74
mert bayantemur sistemi alınır mı? size bir sorum var ben 1 hafta önce sistem aldım 16.500 TL ye özellikleri şu şeklide
ryzen 5 5600
radeon rx 6700xt
asus prime b550m-a
650watt psu
16gb ram
şimdi mertin sistemide aynı nerdeyse ama fiaytı 12.500 kazık yemiş gibi hissettim valla bilemezdim bu fiyata bu sistemin çıkacağını sizce sistem özellikleri nasıl iade edip mertin sistemini almaya değer mi

mert bayantemur sistemi alınır mı? size bir sorum var ben 1 hafta önce sistem aldım 16.500 TL ye özellikleri şu şeklide
ryzen 5 5600
radeon rx 6700xt
asus prime b550m-a
650watt psu
16gb ram
şimdi mertin sistemide aynı nerdeyse ama fiaytı 12.500 kazık yemiş gibi hissettim valla bilemezdim bu fiyata bu sistemin çıkacağını sizce sistem özellikleri nasıl iade edip mertin sistemini almaya değer mi
Deger

Bende technopat magic almıştım 12.3k ya ama kargoya verilmiş verilmese bu sistemi alırdım aynı paraya

hocam ben de aldım da o sistem de bence gayet iyi
Evet gayet iyi ssdsi kasası psusu daha iyi ama ekran kartı ve işlemci ile sinerjideki sistem daha yüksek fps verir ama çok fark yok yinede ikiside fiyatına göre çok iyi sistemler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya şimdi benim sistemin ufak tefek avantajları var aldık 2 hafta oluyor neredeyse iade edip iade onaylanana kadar stok kalmaz büyük ihtimalle öyle değilmi?
İtopyadan mı aldınız

h
Evet gayet iyi ssdsi kasası psusu daha iyi ama ekran kartı ve işlemci ile sinerjideki sistem daha yüksek fps verir ama çok fark yok yinede ikiside fiyatına göre çok iyi sistemler.
hocam şu yukarıda konu açan arkadaşın bahsettiği pc nin linkini atar mısınız

ben de bir bakayım, ben de Magic almıştım

İtopyadan mı aldınız
gaming gen tr frekans ft-tv3

gaming gen tr frekans ft-tv3
Sinerjinin stokları uzun süre dayanıyor genelde ama yinede bunu alacaksanız birinden borç alıp alın iade gelince ödersiniz

h

hocam şu yukarıda konu açan arkadaşın bahsettiği pc nin linkini atar mısınız

ben de bir bakayım, ben de Magic almıştım

Sinerjinin stokları uzun süre dayanıyor genelde ama yinede bunu alacaksanız birinden borç alıp alın iade gelince ödersiniz

14 gün olmadı daha bana geleli iade alırlarmı gaming gen tr sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri