PUBG 90 Fps veren telefon önerileri

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
516
Bütçe
17000
Arkadaşlar telefon alacağım bütçem 16 bin tl sizce hangi telefonu tercih etmeliyim batarya ve azda olsa kamera konusunda iyi olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum birde 2.el piyasasıda olsun biraz.

Şimdi Poco xaomi gibi markaların var ne aklımda kalanları söylüyorum mi 10 t /pro
Mi11t/pro
Poco F5
Poco x 4 GT
Bunlar aklımda bütcene uyuyor
yalnız Asus ROG phone serisi var türkiyede satımıyo ama bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar telefon alacağım bütçem 16 bin TL sizce hangi telefonu tercih etmeliyim batarya ve azda olsa kamera konusunda iyi olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum birde 2.el piyasasıda olsun biraz.
ROG phone 2/3/5 bunlara sarı sitede bakabilirsin

Şimdi Poco xaomi gibi markaların var ne aklımda kalanları söylüyorum mi 10 t /pro
Mi11t/pro
Poco F5
Poco x 4 GT

Türkiye’de satılanlar hangisi ona göre garantili sıfır alayim birde iphone se 2022 önerir misiniz??

Mi11t/pro
Poco F5
Poco x 4 GT

Yada başka alternatifler var mı?

Hocam nothing phone 1 satışa sunuldu oyun performansına bakın isterseniz

Se 3 nasıl.

Nothing Phone bir geleceği yok gibi onun yerine f5 tercih etmek bana daha mantıklı geliyor ama 2.elde de satmak istediğimde satabileceğim telefon almak istiyorum sizce.
Yurtdışı modellerine bakın o zaman Mi 10T hala iş görüyor fiyatıda uygun bu fiyat bandında daha güncel ve oyun performansı iyi olan modeller varsa onları tercih etmeniz çok daha mantıklı olur tabii siz yinede bir bakın

Se 3 nasıl.

Nothing Phone bir geleceği yok gibi onun yerine f5 tercih etmek bana daha mantıklı geliyor ama 2.elde de satmak istediğimde satabileceğim telefon almak istiyorum sizce.
Küçük ekran düşük batarya 60 fps

Yurtdışı modellerine bakın o zaman Mi 10T hala iş görüyor fiyatıda uygun bu fiyat bandında daha güncel ve oyun performansı iyi olan modeller varsa onları tercih etmeniz çok daha mantıklı olur tabii siz yinede bir bakın
Mi10 t yedek telefonum çöp bir telefon 90 fps ten 45-60a düşüyor

Knkm bu arada hesap lazımsa firavun 4lü buz maxlı bugatti ducatili hesabım var dolu baya satacam

Küçük ekran düşük batarya 60 fps

Mi10 t yedek telefonum çöp bir telefon 90 fps ten 45-60a düşüyor
Çıktığı zamanlar uçuyordu hocam MIUI sürümünüzle alakalı olabilir mi? Birde işlemciye hız aşırtma yapıyorlardı hem batarya performansı uzuyordu hem ısınma sorunu ortadan kalkıyordu custom rom veya stabil bir MIUI sürümüyle hâlâ iş görüyor diye biliyorum ben pubg mobile oynamıyorum ama wild riftte uçuyor cihaz

Çıktığı zamanlar uçuyordu hocam MIUI sürümünüzle alakalı olabilir mi? Birde işlemciye hız aşırtma yapıyorlardı hem batarya performansı uzuyordu hem ısınma sorunu ortadan kalkıyordu custom rom veya stabil bir MIUI sürümüyle hâlâ iş görüyor diye biliyorum ben PUBG mobile oynamıyorum ama wild riftte uçuyor cihaz
Çıktığı zaman çok iyiydi ama zaman geçtikçe eski performansından eser kalmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,125
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri