Yardım Dolap üzerinden güvenilir alışveriş ile telefon alınır mı?

Yusufx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,199
Merhaba uzun araştırmalar sonucu bütceme uygun ve istanbulda ikinci el iphone 11 128gb bulamıyorum ama dolapdan almayı düşünüyorum sahibinden param güvende gibi aynı sistemleri var parayı atıyorsun falan dolapa kasasında falan kalıyor iade hakkın falan oluyor edebiliyorsun felen filan işte bilirsiniz sizce almalımıyım o şekilde? ( Telefon elime geçtikten sonra 4 günlük hakkım oluyor sanırım deneme )

Son düzenleme:
Alabilirsin ama dikkatli olmalısın. Telefon eline ulaşır ulaşmaz kontrol etmen gereken her şeyi kontrol et bir sıkıntı varsa hemen iade talebi oluştur. O platformda çok fazla alım satım yaptım satıcıya söyle ilk gün kargoya versin yoksa bazı kendini uyanık sananlar son güne bırakıp alıcının iade hakkını yakıyorlar.

Bildiğim kadarı ile dolap piyasası daha yüksek oluyor diğerlerine göre. Normalde mantıklı aslında alıcı açısından ama bilmiyorum tam

Bildiğim kadarı ile dolap piyasası daha yüksek oluyor diğerlerine göre. Normalde mantıklı aslında alıcı açısından ama bilmiyorum tam
Yok be dolap da iphone 11 piyasası iyiydi en pahalı sahibinden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alabilirsin ama dikkatli olmalısın. Telefon eline ulaşır ulaşmaz kontrol etmen gereken her şeyi kontrol et bir sıkıntı varsa hemen iade talebi oluştur. O platformda çok fazla alım satım yaptım satıcıya söyle ilk gün kargoya versin yoksa bazı kendini uyanık sananlar son güne bırakıp alıcının iade hakkını yakıyorlar.
Sen bilgili bir abimize benziyorsun :D şimdi diyelim ki pil sağlığı kötü cihaz yoladı yada ekranı falan kırık bunda iade etme hakkım oluyor mu 2 sorum öyle bi hakkı varmı dediğin gibi iade hakkını yeme yani diyelim ki benim farkımda olmadan boyle bir şey yaptı iademi etmem lazım hemen gelmeden ve diyelim ki iadeyi kabul etmedi etmeme rahmen oyle bir şey mevcut mu etmeme hakkı gibi

Görmeden dokunmadan test etmeden babandan bile almamalısın.

Görmeden dokunmadan test etmeden babandan bile almamalısın.
Kanka kaç gündür arıyorum yok istanbulda yaşayıpda benim bütceme uygun pili iyi kimse satmıyor son care olarak bunu düşündüm

Kanka kaç gündür arıyorum yok istanbulda yaşayıpda benim bütceme uygun pili iyi kimse satmıyor son care olarak bunu düşündüm
Bütçe, aradığın pil yüzdesi , garanti süresi, GB? Telefoncu arkadaş çok. Belki yardımcı olabilirim veya 2. el platformlarında araştırabilirim.

Alma. Tek diyeceğim bu kadar

Bütçe ve aradığın pil, garanti süresi, GB? Telefoncu arkadaş çok. Belki yardımcı olabilirim veya 2. el platformlarında araştırabilirim.
Valla şahin reis çok güzel olur ama sanmıyorum ya telefonculardan bulabiliceğini biraz sanırım çok istiyorum İphone 11 128GB olarak Pil sağlığı 90 veya üzeri Faturalı yurt içi garantisi farketmez isterse 2 aylık olsun sağlam olsun yeter bütcede max 12k çıkabilirim

Alma. Tek diyeceğim bu kadar
Neden işte biraz daha açıklayıcı konuşsanız

@şahin doğan Sence bulabilirmisin beklimi ne kadar beklerim?

Valla şahin reis çok güzel olur ama sanmıyorum ya telefonculardan bulabiliceğini biraz sanırım çok istiyorum İphone 11 128GB olarak Pil sağlığı 90 veya üzeri Faturalı yurt içi garantisi farketmez isterse 2 aylık olsun sağlam olsun yeter bütcede max 12k çıkabilirim

Neden işte biraz daha açıklayıcı konuşsanız
İade konusunda sıkıntı yaşarsın. İstediğin gibi cihaz gelmez iade edemezsin. Dolap hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmez. Kullanıcı sözleşmesini güzelce okuyun.

Yok be dolap da iphone 11 piyasası iyiydi en pahalı sahibinden.

Sen bilgili bir abimize benziyorsun :D şimdi diyelim ki pil sağlığı kötü cihaz yoladı yada ekranı falan kırık bunda iade etme hakkım oluyor mu 2 sorum öyle bi hakkı varmı dediğin gibi iade hakkını yeme yani diyelim ki benim farkımda olmadan boyle bir şey yaptı iademi etmem lazım hemen gelmeden ve diyelim ki iadeyi kabul etmedi etmeme rahmen oyle bir şey mevcut mu etmeme hakkı gibi
Bak şimdi sana detaylı yazıyorum almadan önce her şeyi sormalısın aksi çıkan herhangi bir şeyi mesajını ss alıp dolap desteğe ilk gün anında bildirerek iade talebi oluşturabilirsin. İade hakkını yeme durumu şöyle ilk bir veya iki gün içinde kargoya vermezse siparişi iptal et. Neden diyeceksin.Dolabın iade politikasına göre ürün alındıktan sonra başlayan 4gün+24saat anında iade talebi mevcut eğer son gün kargoya verirse ürün sana ulaşır ulaşmaz süre dolmuş olur dolap hasarlı ürünü almaz. Bunu kullanan insanları çok gördüm bizzat babam böyle dolandırıldı.

Son düzenleme:
İade konusunda sıkıntı yaşarsın. İstediğin gibi cihaz gelmez iade edemezsin. Dolap hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmez. Kullanıcı sözleşmesini güzelce okuyun.
Bu sözleşmeyi nerden okuyabilirim neden iade edemiyorum onu anlamadım geldiği gibi herşeyi açarken videosunu çeksem falan niye kabul etmiyor ki?

Hocam 2 telefoncu arkadaşa sordum 2'sinde de yoktu ama biri piyasaya bakacak bulabilirse haber verecek. Kendim alıyormuşum gibi sordum. Piyasada dediğin gibi cihaz yok. Pil %80'lerde gezen cihazlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,991
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07
Geri