yani valoda 150ye kadar düsüyor fps cogu ayarı denedim en yüksekte 130da gördümo zaman dahili gpu devreye girmez başka bir sorun var
görev yöneticisinde işlemcinin ekran kartı üstteyani valoda 150ye kadar düsüyor fps cogu ayarı denedim en yüksekte 130da gördüm
SS'lerde gördüyseniz MUX Switch kapalı. AMD'yi görüyor sistem ve görev yöneticisinde fark ettiyseniz AMD sürücüsünün programları çalışıyor. @Onur Polat MUX Switch'i açın. Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısı kısmından ekran görüntüsü atabilir misiniz?gpu ultimate ise orda attığın grafik kartı seçme menüsünde güç tasarrufunda da rtx 4060 olması gerekiyor.
armoury crate i tekrar kurmayı deneyin birde görev yöneticsiinden performans penceresini atarm ısınz
.gpu ultimate ise orda attığın grafik kartı seçme menüsünde güç tasarrufunda da rtx 4060 olması gerekiyor.
armoury crate i tekrar kurmayı deneyin birde görev yöneticsiinden performans penceresini atarm ısınz
MUX Switch'i açın. Açık değil. Açtıktan sonra da DDU ile AMD'yi kaldırın. Boşuna yer kaplamasın.yani valoda 150ye kadar düsüyor fps cogu ayarı denedim en yüksekte 130da gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görev yöneticisinde işlemcinin ekran kartı üstte
nasıl açacağımMUX Switch'i açın. Açık değil.
Armoury Create'den ultimate mod yani en soldaki seçeneğe ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum.nasıl açacağım
o zaten ultimatede ayarlıArmoury Create'den ultimate mod yani en soldaki seçeneğe ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum.
Ekran görüntüsü atabilir misiniz?o zaten ultimatede ayarlı
.Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Ultimate'e basınca ne oluyor peki?
bişey olmuyorUltimate'e basınca ne oluyor peki?
Alttan Turbo moduna alıp deneyin birde.bişey olmuyor