25k ya motor var mıdır?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,408
Arkadaşlar aklımda 33 e rks125r vardı girdim baktım 45 olmuş, taksitle alacağım için büyük ihtimalle faizi binecek o yüzden 25k dedim yani ödemede 30 olacak o büyük ihtimalle.
artık yokuşu 30 la çıksın yeter yani ne alabilirim bu fiyata? elektrikli de olur

İkinci el alın.

Arkadaşlar aklımda 33 e rks125r vardı girdim baktım 45 olmuş, taksitle alacağım için büyük ihtimalle faizi binecek o yüzden 25k dedim yani ödemede 30 olacak o büyük ihtimalle.
artık yokuşu 30 la çıksın yeter yani ne alabilirim bu fiyata? elektrikli de olur
125cc olması mecbur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada A101e 20kya 50cc scooter geldi fena durmuyordu alınabilir.

125cc olması mecbur mu?

Bu arada A101e 20kya 50cc scooter geldi fena durmuyordu alınabilir.
yok hocam konuda da yazdığım gibi yokuş çıksa elektrikli bile olsa yeter,
a101 de ki için bu forum da mı diğer forumda mı hatırlamıyorum almayın aldırmayın falan diyorlardı ama ben anlamıyorum iş yapar mı o motor alablilirsem alayım hemen

İkinci el alın.
2. el alınacaksa kredi çekilecek o da babamın insiyatifine kalıyor ama önerilerinizi bekliyorum bir şekilde ikna olur herhalde :)
bisikleti falan da satıcam motorun yarısını öderim zaten çok sıkıntı etmezler diye düşünüyorum

yok hocam konuda da yazdığım gibi yokuş çıksa elektrikli bile olsa yeter,
a101 de ki için bu forum da mı diğer forumda mı hatırlamıyorum almayın aldırmayın falan diyorlardı ama ben anlamıyorum iş yapar mı o motor alablilirsem alayım hemen

2. el alınacaksa kredi çekilecek o da babamın insiyatifine kalıyor ama önerilerinizi bekliyorum bir şekilde ikna olur herhalde :)
bisikleti falan da satıcam motorun yarısını öderim zaten çok sıkıntı etmezler diye düşünüyorum
Rahat şekilde alınır hocam. O tür motorların parçaları OEM oluyor yani birçok motorla aynı şekilde oluyor kaportaları. 20 Bin TL'ye veli nimet elektrikli motorlar bile daha pahalı.

Rahat şekilde alınır hocam. O tür motorların parçaları OEM oluyor yani birçok motorla aynı şekilde oluyor kaportaları. 20 Bin TL'ye veli nimet elektrikli motorlar bile daha pahalı.
Hocam her 50cc yokuş çıkmaz diyorlar, genelde izlediğim videolarda direkt kalkışta değilse çok dik yokuşları bile 10-20kmh arası çıkıyor 50cc motorcular.
Bu motor yokuşta sıkıntı çıkarır mı, malum Samsun ful yokuş

Hocam her 50cc yokuş çıkmaz diyorlar, genelde izlediğim videolarda direkt kalkışta değilse çok dik yokuşları bile 10-20kmh arası çıkıyor 50cc motorcular.
Bu motor yokuşta sıkıntı çıkarır mı, malum Samsun ful yokuş
Hocam sıkıntı cıkarmaz ilerde baktın beğenmedin 100ccye çıkartırsın motor bloğunu zaten 5 bin tl eline kalmış gibi oluyor motoru alınca. Bu kadar takma kafaya güven bana.

Elektrikli düşünürsen 0 veya 2. El kral ava 5000

Mondial 125 süperboy i modeline bakabilirsin.

Hocam sıkıntı cıkarmaz ilerde baktın beğenmedin 100ccye çıkartırsın motor bloğunu zaten 5 bin TL eline kalmış gibi oluyor motoru alınca. Bu kadar takma kafaya güven bana.
a101 kataloğunu bulamadım hocam, o motorun olduğu broşürün linkini veya ss ini atar mısınız rica etsem

a101 kataloğunu bulamadım hocam, o motorun olduğu broşürün linkini veya ss ini atar mısınız rica etsem
Karşımda A101 Var şuan dükkandayım senin için fotoğrafını çekip geliyorum bekle

Olum şaka maka çok iyiymiş lan. Euro 5 ve enjeksiyon sistemli şekilde geliyor. Millet karbüratörlü motor vermiyor bu paraya artık.
d0ed64b8-6763-4898-9e8a-d394bd9bbbf4.jpg
09ec85a1-1895-4739-9ce4-bca985ec8b67.jpg

Mondial 125 süperboy i modeline bakabilirsin.
Hocam sitesinde göremedim önceden vardı da kalkmış herhalde, sıfır olursa daha iyi olur ya, dershaneye git gel için kullanacağımdan sıkıntı yaşamak istemiyorum

Allah çarpsın bedava.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,325
Üyeler
188,402
Son üye
VeyselCftc63
Geri