25k ya motor var mıdır?

Yazdigima da bakmanızı tavsiye ederim
Kral ava'lar ilk çıktığında çok iyiydi hatta ben de almak istemiştim pahalı gelmişti. Fakat elektrikli motorların şarj ve akü durumu çok masraflı ve meşakatli

Akü konusunsa birsey diyemem ama sarj konusunda gayet ucuz
Hocam az bi baktım ama tipi çok bana hitap etmedi bir de sıfır göremedim internette, teşekkürler öneri için

Hocam sitesinde göremedim önceden vardı da kalkmış herhalde, sıfır olursa daha iyi olur ya, dershaneye git gel için kullanacağımdan sıkıntı yaşamak istemiyorum
Sıfır olanı 26.763TL den satılıyordu ama kalktı. Sitesinden kalkınca 2.el piyasası uçmuş. Piyasaya bakmadan yazmıştım bu kadar fiyat artışı olacağını tahmin edemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

125 süperboy i demiştim ya. Aynısı ama 100cc versiyonu. Oturduğun yerde böyle satış yapanlar varsa bakabilirsin. Mesela 2021 ama sıfır. Ellerinde kalmış.

Bak aynı galeri. 2022 ama sıfır. Bunu alabilirsin mesela.

Sıfır olanı 26.763TL den satılıyordu ama kalktı. Sitesinden kalkınca 2.el piyasası uçmuş. Piyasaya bakmadan yazmıştım bu kadar fiyat artışı olacağını tahmin edemedim.

125 süperboy i demiştim ya. Aynısı ama 100cc versiyonu. Oturduğun yerde böyle satış yapanlar varsa bakabilirsin. Mesela 2021 ama sıfır. Ellerinde kalmış.

Bak aynı galeri. 2022 ama sıfır. Bunu alabilirsin mesela.
Tesekkur ederim hocam, oturdugum konumda bi arastiririm eger varsa cok cok iyi olur

Tesekkur ederim hocam, oturdugum konumda bi arastiririm eger varsa cok cok iyi olur
Şehirlere gönderim yapıyormuş bu arada linki attığım dükkan. Anlaşırsanız gönderim yaptırabilirsiniz. Aslında km si düşük bulursanız 2.el alabilirsiniz bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,234
Üyeler
188,390
Son üye
qutalbin
Geri