Kürdistan diye bir yer varmı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bizim panelci bebeler nerde şunu bulsunlar
Maalesef milletimiz gerçekleri görmeyi pek sevmiyor üzücü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar gibi yüzlerce kişiyle uğraştım değmez
Yapma aninumus abi yanarız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pkkyi ypgyi savunuyorsun kurdistan var diyorsun bir de tarafsız mısın
Öyle bir şey demedim kaynakları sundum ben uzun zamandır bunu araştırıyorum.
 
HDP = Kürdistan, böyle olmadığını söylememiz sadece kendimizi kandırmamız anlamına gelir. + Bir ülkede konsolosluk açmak o bölgenin güçlü olduğu anlamına gelir hâlen daha doğu şehilerinde devlet makamı olan yerlerin tabelalarında yasak olmasına rağmen kürtçe tabelalar var bu bir güç gösterisidir. Haritada gözükme konusunda çok basit Irak'la anlaşıp toprak satımı yapması ve resmileşmesi. Bu kadar İsrail gibi.
Yav güzel kardeşim, şeker kardeşim, kürt kardeşim güçlüyse gelsin fethetsin.
 
REDDEDİLDİ.
 
Kürt ırkı şuan varolabilir ama henüz ülke olarak biyerde birlik kuramadılar zannımce böyle ha.
 
En azından senin gibi kükürt değildi... Profiline de neden koyduğumu anca senin gibi bölücü biri söyleyebilirdi.
Bana bölücü diyip kükürt demek ajshdhdkdjhf iki dakikada terörist ilan edildim ahahahahha bu forumdakileri zeki insanlar sanırdım hataymış.
 
Bana bölücü diyip kükürt demek ajshdhdkdjhf iki dakikada terörist ilan edildim ahahahahha bu forumdakileri zeki insanlar sanırdım hataymış.
Yani kürtsen benim sorunum değil, tüm Kürtlere de bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın. Doğru Kürt Türktür, kardeşimizdir. Ben senin gibi arkadaşlara kürt derim.
 
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Mesajlar
10,835,448
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri
Top