Pkkyi ypgyi savunuyorsun kurdistan var diyorsun bir de tarafsız mısınBen Tarafsızım Cnm
Pkkyi ypgyi savunuyorsun kurdistan var diyorsun bir de tarafsız mısınBen Tarafsızım Cnm
kardeşim ayıptır sorması sen bölgesel yönetim ile devleti bir tutacak kadar beyinsiz misin? KKTC'nin ne olduğunu biliyor musun acaba yargılamak için değil, merakımdan soruyorum.Irak ve Suriye yetmezmi?
bizim panelci bebeler nerde şunu bulsunlarYa banlayın şu teroristi elimde kalacak
Bunlar gibi yüzlerce kişiyle uğraştım değmezbizim panelci bebeler nerde şunu bulsunlar
Maalesef milletimiz gerçekleri görmeyi pek sevmiyor üzücü.bizim panelci bebeler nerde şunu bulsunlar
Yapma aninumus abi yanarızBunlar gibi yüzlerce kişiyle uğraştım değmez
Öyle bir şey demedim kaynakları sundum ben uzun zamandır bunu araştırıyorum.Pkkyi ypgyi savunuyorsun kurdistan var diyorsun bir de tarafsız mısın
Yav güzel kardeşim, şeker kardeşim, kürt kardeşim güçlüyse gelsin fethetsin.HDP = Kürdistan, böyle olmadığını söylememiz sadece kendimizi kandırmamız anlamına gelir. + Bir ülkede konsolosluk açmak o bölgenin güçlü olduğu anlamına gelir hâlen daha doğu şehilerinde devlet makamı olan yerlerin tabelalarında yasak olmasına rağmen kürtçe tabelalar var bu bir güç gösterisidir. Haritada gözükme konusunda çok basit Irak'la anlaşıp toprak satımı yapması ve resmileşmesi. Bu kadar İsrail gibi.
Puahahahah profile bak o adam erkekler istediği gibi aldatabilir diyen adam değilmiydi ajsjshfkfksjfjgjgYav güzel kardeşim, şeker kardeşim, kürt kardeşim güçlüyse gelsin fethetsin.
En azından senin gibi kükürt değildi... Profiline de neden koyduğumu anca senin gibi bölücü biri söyleyebilirdi.Puahahahah profile bak o adam erkekler istediği gibi aldatabilir diyen adam değilmiydi ajsjshfkfksjfjgjg
Bana bölücü diyip kükürt demek ajshdhdkdjhf iki dakikada terörist ilan edildim ahahahahha bu forumdakileri zeki insanlar sanırdım hataymış.En azından senin gibi kükürt değildi... Profiline de neden koyduğumu anca senin gibi bölücü biri söyleyebilirdi.
Yani kürtsen benim sorunum değil, tüm Kürtlere de bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın. Doğru Kürt Türktür, kardeşimizdir. Ben senin gibi arkadaşlara kürt derim.Bana bölücü diyip kükürt demek ajshdhdkdjhf iki dakikada terörist ilan edildim ahahahahha bu forumdakileri zeki insanlar sanırdım hataymış.