Biber Gazı nerden bulunur?

Kız arkadaşım geçtiğimiz günlerde bir suriyeli menzup tarafından taciz edilmiş.Ailesine de söylemedi bir daha dışarıya salmazlar diye.Ne kada aptalca bir fikir olduğunu anlatmayın çok dil döktüm ama anlamıyor.Aile mevzusu yüzünden polise gitmeyi falan da reddediyor.Kendisini korumak için bıçak veya biber gazı alacağız fakat bıçak pek aklıma yatmadı benim.Bir insana saplamak herkesin harcı değil.Biber gazı alalım dedik internetten kolayca bulunuyor fakat yine aile mevzusu yüzünden sipariş veremiyoruz.Nerden bulabilirim biber gazı?Karakola rica etsem vermezler mi?Son olarak bu mültecilerin ülkeye gimesine müsade eden ve bunlara oy veren hiç bir şahısa hakkımı helal etmiyorum.Ben verdim diyen varsa da ricam olarak yazsın buraya kara listeme alacağım.Teşekkürler herkese.
Bit pazarı,züccaciye

Kız arkadaşım geçtiğimiz günlerde bir suriyeli menzup tarafından taciz edilmiş.Ailesine de söylemedi bir daha dışarıya salmazlar diye.Ne kada aptalca bir fikir olduğunu anlatmayın çok dil döktüm ama anlamıyor.Aile mevzusu yüzünden polise gitmeyi falan da reddediyor.Kendisini korumak için bıçak veya biber gazı alacağız fakat bıçak pek aklıma yatmadı benim.Bir insana saplamak herkesin harcı değil.Biber gazı alalım dedik internetten kolayca bulunuyor fakat yine aile mevzusu yüzünden sipariş veremiyoruz.Nerden bulabilirim biber gazı?Karakola rica etsem vermezler mi?Son olarak bu mültecilerin ülkeye gimesine müsade eden ve bunlara oy veren hiç bir şahısa hakkımı helal etmiyorum.Ben verdim diyen varsa da ricam olarak yazsın buraya kara listeme alacağım.Teşekkürler herkese.
Karakola gidip isteyebilir(nadiren verirler hatta hiç) veya askeri malzeme satan biyerden alabilir

Bu arada çok illet bişi yere sıktım kokusu bile yetti göz yakması geçtim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://dotoho.eu/en/buy-pepper-spr...fective-pepper-spray-for-professionals-400-ml bunu buldum bu neden aşırı pahalı

gördüm pttden de alınıyor diye duydum o yüzden
Yangın tüpü sık daha kârlı ;)

Karakola gidip isteyebilir(nadiren verirler hatta hiç) veya askeri malzeme satan biyerden alabilir

Bu arada çok illet bişi yere sıktım kokusu bile yetti göz yakması geçtim zaten

Yangın tüpü sık daha kârlı ;)
ben ona 50 dolar verirsem otomatik mi sıkıcak :unsure: :ROFLMAO:

Benim ailem de evde ve ne oluyor diye olayın arkasını deşerler mutlaka.

Ne yapmam lazım onun için?
nerede oturuyorsun sipariş konusunda yardımcı olabilirim sakaryada yada kapadokyadaysan yardımcı olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,649
Üyeler
183,868
Son üye
botanaslan
Geri