Yaz İndiriminde Neler Aldınız

ynsmr_cgn

80+
Reaksiyon skoru
99
Steam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
şu anlık bunları aldım almayı düşünüyorum da oyun ne alsam acaba

Ekler

• IMG_20230704_022509.jpg
    IMG_20230704_022509.jpg
    50.4 KB · Hit: 286
csgo prime, life is strange true colors, raft, high on life, just cause 3 ve valve complete pack aldım.
Call of juarez gunslinger ve hitman essentinal collection almayı düşünüyorum.

Steam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
Ben şuanda Dmc 5 ve mount and blade bannerlord aldım.
Sepette Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, Dyling light 2 ve Satisfactory var.
Sizce Dl2yi 50-60 Fps oynamak mı arkadaş ile Satisfactory oynamak mı ?
Birde epic games indiriminde de marvels spider man remastered almayı düşünüyorum.

Sepette Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, Dyling light 2 ve Satisfactory var.
Birde epic games indiriminde de marvels spider man remastered almayı düşünüyorum.
Valla satisfactory e benim kafam yetmedi 1 2 saat oynadım duruyo öyle :D Dl2 yide pintipandadan izlemiştim, parkur mekanikleri güzeldi 50-60fps yeter bence. Ben şansımı Dl2 den yana kullanırdım.

henüz almadık
70 saat warband oynadım bannerlord alınır mı pek değişiklik göremedim oyunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dying Light 2 iyidir

henüz almadık
70 saat warband oynadım bannerlord alınır mı pek değişiklik göremedim oyunda
Bende 90 saat warband oynamış biri olarak, bannerlor aldım pek sarmadı beni, oyuna kendimi kaptıramadım bir türlü, warbandda aldığım o hazzı alamadım oyundan.

Satisfactory için arkadaş ile oynamak yazmışsın, yeni gördüm. Ben tek başıma oynamıştım. Arkadaş ile saracağını düşünüyorum. Birlikte öğrenmek eğlenceli olur bence.

Bende 90 saat warband oynamış biri olarak, bannerlor aldım pek sarmadı beni, oyuna kendimi kaptıramadım bir türlü, warbandda aldığım o hazzı alamadım oyu
100 lira falan olsa sorgusuz alırdım da işte 200tl de vermek istemiyorum warband çok ayrı bir zevk oynaması keyifliydi

Aga alamadık ki bişey ya. Oyun bulamadım doğru düzgün. Cyberpunk alcaktım 400 lira etmez diyip 400 liraya kapsül aldım oyunu da Torrentten indirdim😂

Bende 90 saat warband oynamış biri olarak, bannerlor aldım pek sarmadı beni, oyuna kendimi kaptıramadım bir türlü, warbandda aldığım o hazzı alamadım oyundan.

Satisfactory için arkadaş ile oynamak yazmışsın, yeni gördüm. Ben tek başıma oynamıştım. Arkadaş ile saracağını düşünüyorum. Birlikte öğrenmek eğlenceli olur bence.
Benimde merak ettiğim bir türdü zaten benim dying light 2yi oynamama sıra gelene kadar bayağı bir sürecek diye düşünüyorum. Zira kütüphanede daha el sürülmemiş taş gibi Rdr 2 ve Gow var.

Aga alamadık ki bişey ya. Oyun bulamadım doğru düzgün. Cyberpunk alcaktım 400 lira etmez diyip 400 liraya kapsül aldım oyunu da Torrentten indirdim😂
İşte gerçek yatırımcı diyeceğim ama o kapsülleri satınca da aynı kapıya çıkıyor iş orası kötü.

100 lira falan olsa sorgusuz alırdım da işte 200tl de vermek istemiyorum warband çok ayrı bir zevk oynaması keyifliydi
Aynen öyle, ben 123tl ye almıştım bannerlordu. Sağolsun csgo sayesinde bir çok oyunu zam yemeden aldım :D

Bir anımı anlatayım warbandda, kral ragnara yeminliydim. Yeminimi bozup kendi krallığımı kurdum. Daha sadece 1 kalem 2 köyüm var. İlişkimin 90'ın üzerinde olan Kral Ragnar ve her şeyimi verdiğim Nord Krallığı bana ilk savaş açan ülke olmuştu. O gün bugündür nordlara ve kral ragnara kin beslerim...

Benimde merak ettiğim bir türdü zaten benim dying light 2yi oynamama sıra gelene kadar bayağı bir sürecek diye düşünüyorum. Zira kütüphanede daha el sürülmemiş taş gibi Rdr 2 ve Gow var.

İşte gerçek yatırımcı diyeceğim ama o kapsülleri satınca da aynı kapıya çıkıyor iş orası kötü.
Steam puanı kasmış oldum aga bedavadan 5-10 kuruşta kar ettik kapsül başına o kadar. Bi 7-8k puan da harcadım

Ekler

• C22A24D8-4E42-4A66-97BF-EE758040E9C0.png
    C22A24D8-4E42-4A66-97BF-EE758040E9C0.png
    2 MB · Hit: 112
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye