5600xt vs 2060S

Yahu ben rtxde severim amd de fanboyluk falan filan yok ama 2000tl az paramı canını yediğim lütfen ray tracing kullanıcaksa alsın rtx 2060 banane fakat kullanmayacaksa hiç bir anlamı yok almasının ben çekiliyorum konudan yoruldum artık alan istediğini alsın umrumda da değil.
+ DLSS 2.0
+ DX12 ULTİ
+ NVENC !
+ DLSS 3.0 yolda
+ Daha stabil çalışma
+ Daha çeşitli ve stabil yazılımlar
...
Beleş mi la bunlar ! Parası olan bunu alır. Şuan hangi yayıncı AMD daha ucuz diye gidip onu almış ?

tamamdır :D iyi günler hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum hocam onu. Nvidia tarafını konuşuyoruz biz.

Ben o tartışma ile ilgilenmiyorum, ilk başta konuyu açarkenki soruya cevap verdim.

+ DLSS 2.0
+ DX12 ULTİ
+ NVENC !
+ DLSS 3.0 yolda
+ Daha stabil çalışma
+ Daha çeşitli ve stabil yazılımlar
...
Beleş mi la bunlar ! Parası olan bunu alır. Şuan hangi yayıncı AMD daha ucuz diye gidip onu almış ?
o yüzden inat ediyorum. Rtx 2060super rtx yapamasa yazılımı iyi olmasa alma derim. gidin 5700xt alın derim ama özellikleri daha çok rtx tarafının

Arada 1800 TL fark çok fazla ve 5600XT ile 2060S arasında 1800 TL ye değicek bir fark yok. O yüzden DA-2 daha mantıklı, 1800TL çok para aga o paraya 5700 veya 5700XT ye upgrade yapılır.
Bir şey soracağım şuan 2060s , bak "2060s" içeren sisteme soğutucu vs. dahil ve 8200 TL (indirimler dahil değil.). Arada ki fiyat farkı gereksiz mi diyorsunuz ? Bende 2060 sanıyorum. Aklınız fikriniz nerde beyler ?

o yüzden inat ediyorum. Rtx 2060super rtx yapamasa yazılımı iyi olmasa alma derim. gidin 5700xt alın derim ama özellikleri daha çok rtx tarafının

Bir şey soracağım şuan 2060s , bak "2060s" içeren sisteme soğutucu vs. dahil ve 8200 TL (indirimler dahil değil.). Arada ki fiyat farkı hereksiz mi diyorsunuz ? Bende 2060 sanıyorum. Aklınız fikriniz nerde beyler ?

Dostum ben fiyata göre alıcağı saf performansa bakarım, ona göre öneri yaparım. AMD sanki hiç alınmaz bir marka gibi davranıyorsun ama hatasını anlayınca elinden geleni ardına koymadan yazılımların hatalarını düzeltiyor. Aradaki 1800TL fark ile DA-2 sisteme RX 5600XT yerine RX 5700XT takılabilir ve RX 5700XT 2060S den daha güçlü bir kart saf güç olarak, oyun performansı olarak.

1800tl fark çok ya değmez bence.

Dostum ben fiyata göre alıcağı saf performansa bakarım, ona göre öneri yaparım. AMD sanki hiç alınmaz bir marka gibi davranıyorsun ama hatasını anlayınca elinden geleni ardına koymadan yazılımların hatalarını düzeltiyor. Aradaki 1800TL fark ile DA-2 sisteme RX 5600XT yerine RX 5700XT takılabilir ve RX 5700XT 2060S den daha güçlü bir kart saf güç olarak, oyun performansı olarak.
Öyle bir davranış sergilemedim. Bende sana verdiğin parayı niye vereceğini , ne gibi farklar olacağını açıklarım. Driver sorunları vs. vardı elinden geldiğince düzeltti ama hala sorun yaşayanlar var ama asıl sorun onlar değil. Şuan 2060s ile 5600 XT karşılaştırmanız. Sizde daha ucuz diye sonuna kadar AMD savunuyorsunuz. Yeri geldiğinde bende AMD öneririm -ki 7 yıl binbir türlü AMD kart kullandım. Parası olan adama da gidip daha ucuz diye bütçesini düşürüp AMD aldırmaya çalışmazsın beh. Bak 5700 XT konusunda haklısın ona lafım yok , eyvallah. Benim lafım dediğim onca şeyin üstüne hâlâ " Lna 1800 TL verilir mi ? " diyip 5600 XT savunanlara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,866
Üyeler
197,567
Son üye
T.N.R.
Geri